Bamboe keukenartikelen

Staan uw relaties regelmatig in de keuken? Dan vormen keukenartikelen een leuk relatiegeschenk, en al helemaal wanneer ze zijn bedrukt met uw logo. Deze relatiegeschenken voor in de keuken vormen bovendien een duurzame optie, omdat ze gemaakt zijn van bamboe. Deze snelgroeiende grassoort kan zonder veel waterverbruik geoogst en verwerkt worden, zodat u met het eindproduct op een duurzame manier indruk kunt maken bij uw relaties en klanten!

Filteren

Bamboe snijplank

bamboeproduct

Vanaf 6 november

Vanaf

1,22

Bamboe bestekset herbruikbaar

in canvas opbergzakje

Vanaf 30 oktober

Vanaf

1,35

Nieuw

Bamboe rietjes

in katoenen opbergzakje | incl. reinigingsborstel

Vanaf 30 oktober

Vanaf

1,46

Bamboe rietjes herbruikbaar

2 stuks

Vanaf 3 november

Vanaf

1,69

Bamboe lunchbox

duurzaam materiaal | uniek

Vanaf 30 oktober

Vanaf

2,56

Nieuw

Bamboe spatels

set van vijf

Vanaf 30 oktober

Vanaf

2,62

Nieuw

Bamboe snijplank met duimgat

te graveren met uw logo

Vanaf 30 oktober

Vanaf

2,75

Herbruikbare bamboe rietjes

6 stuks | duurzaam alternatief

Vanaf 3 november

Vanaf

3,18

Serveerbord van bamboe

graveren | 7 werkdagen

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

3,63

Bamboe bestekset

v.a. 100 stuks | in canvas etui

Vanaf 3 november

Vanaf

3,96

Snijplank graveren | Bamboe

uitstekende kwaliteit | v.a. 24 stuks

Vanaf 10 november

Vanaf

4,52

Lunchbox bamboe

v.a. 50 stuks | bamboevezel

Vanaf 30 oktober

Vanaf

4,56

Nieuw

Bamboe theedoos

4 gelijke vakken geschikt voor 24 theezakjes

Vanaf 30 oktober

Vanaf

5,27

Nieuw

Bamboe wijnset

kurkentrekker, wijnring en stop

Vanaf 30 oktober

Vanaf

6,60

Bamboe karaf

1.7 liter

Vanaf 3 november

Vanaf

7,91

Nieuw

Bamboe wijnkist met wijnset

bedrukt met uw logo

Vanaf 30 oktober

Vanaf

13,67

Houten snijplank op maat

in iedere vorm | v.a. 50 stuks

Vanaf 9 november

Vanaf

18,34

Eco snijplanken set

vaatwasbestendig | v.a. 10 stuks

Vanaf 3 november

Vanaf

22,10

 

Bamboe relatiegeschenken voor in de keuken

In de keuken zijn een aantal artikelen onmisbaar, zoals spatels. De keukenspatel en spatelset zijn bijvoorbeeld erg handig en zullen altijd van pas komen. Ook de rietjes van bamboe zijn een mooi en duurzaam alternatief voor de plastic variant. Ze worden geleverd in een katoenen zakje, zodat er een leuk geschenk ontstaat. Voor een luxe geschenk voor relaties die wel van tafelen houden kunt u ook bij Greengiving terecht: een mooie wijnset wordt altijd gewaardeerd! Natuurlijk moeten de koks ook gehydrateerd blijven, waardoor een bamboe koffiemok goed van pas komt. U ziet het al: bij Greengiving hebben we een geschenk voor iedereen! Wat pas het beste bij uw bedrijf?

 

Duurzame keukenartikelen van bamboe

Al deze keukenartikelen zijn uitermate duurzaam doordat ze van bamboe zijn gemaakt. Bamboe is een snelgroeiende grassoort die vaak geoogst kan worden en waarvoor dus relatief weinig water en inspanning nodig is. Daarom is het qua houtsoorten een van de meest duurzame, ook omdat er geen bomen voor gekapt hoeven te worden. Een bonuspunt is dat bamboe er gewoon heel mooi uitziet. Een relatiegeschenk krijgt er meteen een professionele en luxe uitstraling door. Uw klanten of relaties verrassen met een relatiegeschenk van bamboe is dan ook niet moeilijk, en al helemaal niet wanneer u het keukenartikel heeft bedrukt met uw logo of boodschap. Bedrukken kan bij de meeste artikelen van bamboe in de vorm van een bedrukking met tot wel vier PMS-kleuren of een lasergravering. Op die manier creëert u een duurzaam en praktisch geschenk waar uw relaties ontzettend blij mee zullen zijn!

 

Eco keukenartikelen bedrukken met logo

Heeft u al een keuze kunnen maken uit de leuke keukenartikelen van bamboe hierboven? Zo niet, dan helpen we u graag een beslissing te maken voor een product dat naadloos aansluit bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u die via de website bestellen of eerst een offerte opvragen. Na het uploaden van uw gewenste bedrukking gaan we aan de slag met een gratis digitale drukproef. We hechten er namelijk waarde aan dat u van tevoren kunt zien hoe het eindproduct gaat worden en starten het drukproces ook pas wanneer we uw toestemming hebben. We houden onze klanten graag tevreden!

 

We kunnen het ons voorstellen dat er nog vragen zijn waar u mee zit. Schroom dan niet om te bellen of te mailen naar de productmanager Adrian, die helpt u graag verder!