Drinkwaren & waterflesjes

Waterflesjes, mokken, glazen en koffiebekers: Greengiving bedrukt werkelijk alles. Populaire waterflesjes zijn De Dopper en onze opvouwbare flesjes. Met de aankoop van een Dopper krijgt u niet alleen een waterfles met een prachtig design, u steunt ook gelijk drinkwaterprojecten in Zuid-Afrika. Onze duurzame drinkflessen en bidons zijn altijd een geslaagd relatiegeschenk!

Bamboe flessen

bekijk alle producten

Thermosflessen

bekijk alle producten

Luxe drinkflessen

bekijk alle producten

Opvouwbare waterflesjes

bekijk alle producten

Glazen en karaffen

bekijk alle producten

Bekers en mokken

bekijk alle producten

Duurzame waterfles bedrukken

Draagt u ook zorg voor de aarde en wilt u dat laten zien in uw relatiegeschenken of promotieartikelen? Dan bent u bij Greengiving aan het goede adres. Naast de bekende Dopper en opvouwbare waterflesjes bestaat ons assortiment uit nog meer duurzame flesjes. Wij leveren ook bidons, (roestvrijstalen) veld-, thermos- en reisflessen en allerlei andere waterflesjes die langdurig te gebruiken zijn en het gebruik van single-use PET-flessen tegengaan. Ook op kantoor zijn we u van dienst met onze koffiemokken, glazen en karaffen. De luxe uitstraling doet zeker niet af aan de duurzaamheid van de producten!

 

Waterflesjes bedrukt met uw logo

Net als alle andere producten bij Greengiving zijn alle waterflesjes, mokken en glazen te bedrukken met uw logo of tekst. Voor de meeste flesjes is dit mogelijk in tot wel vier kleuren of zelfs fullcolour. Het ontwerp hiervoor mag u helemaal zelf aanleveren. Per product staat de informatie over het bedrukken aangegeven. Dit bedrukken is een meerwaarde, zodat uw klanten en/of relaties kunnen zien van wie ze het waterflesje gekregen hebben. Zo krijgt uw (bedrijfs)naam een positieve associatie!

 

Hervulbare waterfles bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken uit al onze waterflesjes, glazen, mokken en bekers? Dan kunt u het gewenste product bestellen via de website, of eerst nog een offerte aanvragen. Na het plaatsen van uw bestelling kunt u uw logo uploaden en gaan we voor u aan de slag. We maken een gratis digitale drukproef en zodra u die hebt goedgekeurd, beginnen we met het drukproces. U krijgt uw producten dus precies geleverd zoals u ze in gedachten had!

 

Heeft u nog vragen over Drinkwaren bedrukt met logo? Neem contact op met Adrian de Bruijn via 0342 745 771 of adrian@greengiving.nl.