Truien bedrukken

Wilt u sweaters bedrukken voor uw bedrijf? Bij Greengiving.nl vindt u diverse dames- en herentruien, vesten en hoodies in vele maten. Wij bedrukken ze voor u met een promotietekst naar keuze, uw bedrijfslogo of kies voor gepersonaliseerde truien voor uw personeel. Laat uw trui bedrukken met 1-4 kleuren of zelfs een fullcolour ontwerp.

Filteren
Nieuw

Gerecyclede Sweatshirt Unisex

100% gerecycled | extra stevig

Vanaf 3 november

Vanaf

13,69

Nieuw

Gerecyclede Hoodie Unisex

100% gerecycled | kwalitatief

Vanaf 3 november

Vanaf

16,41

Gerecyclede Zip-Up Hoodie Unisex

100% gerecycled | extra stevig

Vanaf 3 november

Vanaf

18,08

Katoenen Sweater Heren

100% organisch katoen | extra stevig

Vanaf 3 november

Vanaf

18,21

Katoenen vest unisex

modieus ontwerp | met rits

Vanaf 3 november

Vanaf

25,73

 

Trui, sweater of vest bedrukken?

Heeft u een evenement waarbij u als bedrijf of organisatie herkenbaar moet zijn? Of wilt u meer herkenbaarheid op de werkvloer creëren? Onze comfortabele sweaters en vesten houden u warm én uniform. Al onze truien zijn gemaakt van 100% organisch katoen, wat betekent dat er geen bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt bij de katoenteelt. Dit zorgt voor een minder grote impact op de aarde. Groen geven is dus ook wat textiel betreft mogelijk! Onze vesten en hoodies zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, zoals zwart, donkerblauw, rood en grijs. 

 

Bedrijfskleding bedrukt met logo

Uw logo of tekst kan op de sweaters in maar liefst vier verschillende kleuren worden bedrukt op de voor- én achterkant. Uw personeel loopt er zo goed bij! Ga voor uw bedrijfslogo, promotekst naar keuze of personaliseer de bedrijfskleding en werkkleding van uw werknemers. In combinatie met de kleur van de vesten of truien ontstaat er een prachtig geschenk voor uw personeel of relaties. De truien zijn bij ons ook in kleine oplages te bestellen, al vanaf 10 stuks per bestelling!

 

Truien en vesten bestellen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een sweater, kunt u ze gelijk via de website bestellen. Natuurlijk kunt u ook eerst een offerte opvragen. Vervolgens uploadt u uw logo of gewenste opdruk, waar wij een gratis digitale drukproef van maken. Na akkoord wordt er begonnen met het drukproces. Al met al ontvangt u al binnen 7 dagen uw bestelling, gratis verzonden!

 

Meer informatie over bedrukte sweaters, truien of vesten? Neem gerust contact op met onze productspecialist.