Duurzaam snoep

Wat is er lekkerder dan snoep? Jong en oud zal het ermee eens zijn: niet veel. Vooral niet als het snoep is in een duurzame verpakking van Greengiving. Wij bieden de lekkerste snoepproducten die in te zetten zijn als een smaakvol relatiegeschenk of promotieartikel. Bedrukt met uw eigen logo of tekst is dit een (h)eerlijke promotie voor uw bedrijf! 

Filteren

Snoepbakje | Biodegradable

v.a. 100 stuks | 40 gr. inhoud

Vanaf 9 november

Vanaf

0,87

Aanrader

Biodegradable bakje snoep

v.a. 50 stuks | 40 gr. inhoud

Vanaf 9 november

Vanaf

0,95

Snoepbakje biodegradable groot

v.a. 50 stuks | Biologisch afbreekbaar

Vanaf 9 november

Vanaf

0,95

Biodegradable snoepbakje

v.a. 50 stuks | Transparant

Vanaf 9 november

Vanaf

1,03

Mintsnoepjes in blik

fullcolour bedrukt | v.a. 250 stuks

Vanaf 6 november

Vanaf

2,18

 

Heerlijke relatiegeschenken 

Wanneer u uw personeel, klanten en relaties verrast met een heerlijk relatiegeschenk in de vorm van snoep is succes gegarandeerd! De bakjes met snoep die we verkopen zijn namelijk duurzaam doordat de bakjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Dit betekent geen schade voor het milieu en een milieubewust imago voor uw bedrijf wanneer u deze bakjes met snoep inzet voor uw bedrijf! U kunt kiezen uit bakjes met mintsnoepjes en jellybeans in een kleine en grotere variant.

 

Chocolade en snoep bedrukken 

Natuurlijk zijn de verpakkingen van het snoep ook te bedrukken. U kunt hierbij voor de meeste producten kiezen uit uw logo of reclametekst in 4 PMS-kleuren of zelfs uit full-colour. Hierdoor krijgt u gegarandeerd een origineel en persoonlijk product, waardoor uw bedrijf extra opvalt. Het zal uw imago bovendien alleen maar goed doen, wanneer klanten of relaties uw bedrijfsnaam smaakvol over de tong laten gaan. 

 

Kunt u al kiezen tussen al die heerlijke producten? Neem gerust contact op met onze productspecialist voor vragen of om een offerte op te vragen.