Groeipapier bedrukken

Groeipapier is een origineel, nog vrij onbekend product. Groeipapier of ook wel zaadpapier kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Wat denkt u bijvoorbeeld van een mailing, flyers op groeipapier of zelfs een kaartje! Met eco groeipapier brengt u uw boodschap op een groene manier onder de aandacht van uw relaties en/of (potentiële) klanten.

 

Heeft u nog vragen over Groeipapier bedrukt met logo? Neem contact op met Job Pater via 0342 745 772 of job@greengiving.nl.

Een sample aanvragen kan via de productpagina van het door u gewenste product.

 

Groeipapier A3/A4/A5/A6/A7

bekijk alle producten

Groeipapier onbedrukt

bekijk alle producten

Groeipapier kaarten

bekijk alle producten

Groeipapier creatieve vormen

bekijk alle producten

Groeipapier tassen

bekijk alle producten

Groeipapier enveloppen

bekijk alle producten

Wat is groeipapier?

Groeipapier of zaadpapier bestaat uit 2 dunne lagen papier met bloemzaden er tussen. Het zaadpapier kan worden bedrukt met uw logo, tekst en eigen ontwerp. Met het zaadpapier geeft u uw relatie niet alleen uw boodschap mee, maar voorziet u hen ook van een vrolijke mix van zomerbloemen. En komt dat even goed uit, want mensen houden van bloemen!

 

Naast het dunne groeipapier (80gr./m2) is het ook mogelijk om dikker groeipapier (+/- 200gr./m2) te bestellen. Dit papier is ideaal geschikt voor groeipapierkaarten, visitekaartjes, enveloppen, tassen en boekenleggers. Dit groeipapier wordt handgeschept waardoor diktes enigszins kunnen verschillen. Daarnaast kan het bloempapier bedrukt worden geleverd in ieder gewenste vorm. Ook zijn we steeds op zoek naar originele toepassingen van groeipapier. Wat denkt u van deze prachtige kalender? U ziet het: onbeperkte mogelijkheden met het duurzame bloempapier. Heeft u een eigen idee voor een doosje, envelop of geheel iets anders; wij helpen u graag!

 

Hoe werkt groeipapier?

Groeipapier is op zo’n manier gemaakt, dat wanneer het in aarde wordt gepoot, het papier onder de juiste omstandigheden composteert en de zaadjes gaan ontkiemen. Dat willen we natuurlijk bereiken, maar hoe zorg je nu voor het beste resultaat? Daarvoor hebben we een uiterst simpel stappenplan waar je spontaan groene vingers van zou krijgen. Op onze blog leest u hier alles over.

 

Welke zaden zijn allemaal mogelijk?

Standaard is het groeipapier voorzien van een vrolijke mix van zomerbloemen. Andere zaden zijn echter op aanvraag mogelijk. Zo hebben we in het verleden voor klanten groeipapier geleverd met: bijenmix, vergeet-me-nietjes, klaprozen, kruiden en groentenzaad. U ziet het: de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Het zaadpapier kan online bedrukt en onbedrukt worden besteld. Het onbedrukte groeipapier is al verkrijgbaar vanaf 25 stuks. 

 

Zaadpapier bestellen voor uw bedrijf? Bestel direct online of neem contact op met onze groeipapier specialist.