Groeipapier bedrukken

Groeipapier (ook wel zaadpapier) is een origineel product met eindeloze mogelijkheden. Het is namelijk verkrijgbaar in verschillende diktes, vormen en formaten. Wat denkt u bijvoorbeeld van een flyer, kaartje of zelfs een tas van groeipapier? Met eco groeipapier brengt u uw boodschap op een groene manier onder de aandacht.

Groeipapier A3/A4/A5/A6/A7

bekijk alle producten

Groeipapier kaarten

bekijk alle producten

Groeipapier onbedrukt

bekijk alle producten

Groeipapier creatieve vormen

bekijk alle producten

Groeipapier enveloppen

bekijk alle producten

Groeipapier tassen

bekijk alle producten

Groeipapier: papier met bloemzaadjes

De naam geeft het al weg: groeiend papier. Groeipapier bestaat uit twee dunne lagen papier met zaden ertussen. Na gebruik wordt het in de grond gepoot, en na een tijdje groeien er prachtige bloemen. Het zaadpapier kan worden bedrukt met uw logo, tekst of eigen ontwerp. Het is ook mogelijk om onbedrukt groeipapier te bestellen (al vanaf 25 of 50 stuks). Groeipapier is origineel, duurzaam en persoonlijk, en daarom perfect in te zetten als marketingmiddel.

 

Groeipapier vormen en formaten

Groeipapier is te verkrijgen in twee verschillende diktes: 120 gr./m2 en het stevigere 200gr./m2. Beide varianten kunnen dubbelzijdig bedrukt worden. Het 200-grams groeipapier is handgeschept, waardoor het aantal zaden per papier kan verschillen. Het groeipapier is beschikbaar in de formaten A3, A4, A5, A6, A7 en DIN-lang. Daarnaast kan het bloempapier worden geleverd in iedere gewenste vorm, door middel van een op maat gemaakt stansmes. Ook hebben we andere creatieve vormen, bijvoorbeeld boekenleggers, visitekaartjes of onderzetters.

 

Groeipapier bedrukken

Heel populair zijn de A5 en A6 kaarten van groeipapier. Hiermee kunt u op een originele en groene manier uw boodschap overbrengen. Groeipapier kaarten zijn voor talloze acties en campagnes in te zetten. Naast de standaard kaarten blijven we steeds op zoek naar originele toepassingen van groeipapier. Wat denkt u van deze bureaukalender of tas? Kortom, met dit duurzame zaadpapier zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u zelf een leuk idee? Laat het ons gerust weten!

 

Hoe werkt groeipapier?

Voor groeipapier heb je geen groene vingers nodig. Dat is nu precies het leuke: iedereen kan ermee overweg. Als groeipapier in de aarde wordt gepoot, composteert het en ontkiemen de zaandjes. Hoe zorg je voor het beste resultaat? Daarvoor hebben we een simpel stappenplan ontwikkeld. Op onze blog leest u hier alles over. 

 

Zaadpapier: welke zaden kan ik kiezen?

Standaard is het groeipapier voorzien van een vrolijke mix van zomerbloemen. Vaak zijn ook andere zaden mogelijk, zoals tuinkers, tijm, wortel, slamix, margriet, vergeet-me-niet of klaproos. Op elke productpagina is te vinden welke zaden er mogelijk zijn voor in het betreffende groeipapier. Wilt u weten wanneer u het beste voor welke zaadsoort kunt kiezen? Bekijk dan onze zaaikalender.

 

Bedrukt of onbedrukt groeipapier bestellen voor uw medewerkers, klanten of relaties? Neem contact op met Job Pater via 0342 745 772 of job@greengiving.nl. We denken graag met u mee!