Solar producten

Greengiving heeft een heel aantal producten die op zonne-energie werken. Ideaal voor op reis en onderweg. Opladers, rekenmachines en zaklampen zijn naast duurzaam ook nog eens van hoge kwaliteit. Laat de solar producten bedrukken met uw tekst of logo en ze zijn perfect in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel.

Filteren

Basics rekenmachine op zonne-energie

12-cijferig display

Vanaf 18 juni

Vanaf

3,62

Solar zakrekenmachine

biologisch afbreekbaar | kleine oplage

Vanaf 22 juni

Vanaf

4,56

Solar powerbank | 4000 mAh

vrolijk strak design | goedkoop

Vanaf 22 juni

Vanaf

6,63

Powerbank op zonne-energie

aluminium | 4000 mAh

Vanaf 18 juni

Vanaf

9,20

Solar PowerBank

8000 mAh | luxe design

Vanaf 18 juni

Vanaf

12,84

Aluminium oplader op zonne-energie

laadt zichzelf op | zonne-energie

Vanaf 18 juni

Vanaf

18,64

Compacte solar powerbank

2.200 mAh | compact ontwerp

Vanaf 22 juni

Vanaf

22,39

Solar sunflower

uniek design | bedrukt v.a. 5 stuks

Vanaf 22 juni

Vanaf

29,02

Solar boom Ginkgo

duurzaam ontwerp | 4000 mAh

Vanaf 22 juni

Vanaf

75,96

 

Eco producten op zonne-energie

Greengiving heeft veel verschillende producten in het assortiment die op zonne-energie werken. Wat dacht u van een rekenmachine, stappenteller, powerbank of zaklamp? We hebben zelfs solar tuinverlichting! Zonne-energie is toepasbaar op veel producten, die daar dus allemaal een extra duurzaam tintje door krijgen. Bovendien is alles draadloos, omdat er geen stroom nodig is. Een leuke én duurzame variatie op de 'standaard' relatiegeschenken.

 

Solar producten bedrukken

Al onze producten zijn te bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap. Dit kan in tot wel vier PMS-kleuren of zelfs full colour. Uw logo komt zo haarscherp in beeld. Powerbanks en rekenmachines zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, blauw, geel, groen, wit en oranje. Eentje daarvan past vast bij uw huisstijl. De solar producten hebben een lange levensduur, dus waar uw relaties ze ook gebruiken, uw bedrijfsnaam wordt door talloze mensen gezien. Een duurzame manier van reclame maken dus.

 

Duurzame solar producten bestellen

Het bestellen van de solar producten kan eenvoudig via onze website. U kunt uiteraard ook eerst een offerte aanvragen. Als u een bestelling plaatst en de gewenste bedrukking uploadt, maken wij een gratis digitale drukproef. Pas als u die heeft goedgekeurd, starten wij met het drukproces.

 

Heeft u nog vragen over bedrukt of onbedrukt Solar producten? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl