Solar producten

Greengiving heeft een heel aantal producten die op zonne-energie werken. Volgens ons is dit namelijk de ideale duurzame oplossing! Opladers, rekenmachines en zaklampen zijn naast duurzaam ook nog eens van hoge kwaliteit en toch heel betaalbaar. Wanneer u ze bedrukt met uw tekst of logo zijn solar producten perfect in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel.

Filteren

Basics rekenmachine op zonne-energie

12-cijferig display

Vanaf 6 november

Vanaf

3,77

Solar zakrekenmachine

biologisch afbreekbaar | kleine oplage

Vanaf 10 november

Vanaf

4,52

Solar powerbank | 4000 mAh

vrolijk strak design | goedkoop

Vanaf 12 november

Vanaf

9,92

Powerbank op zonne-energie

aluminium | 4000 mAh

Vanaf 6 november

Vanaf

10,17

Solar PowerBank

8000 mAh | luxe design

Vanaf 6 november

Vanaf

15,23

Aluminium oplader op zonne-energie

laadt zichzelf op | zonne-energie

Vanaf 6 november

Vanaf

19,28

Compacte solar powerbank

2.200 mAh | compact ontwerp

Vanaf 10 november

Vanaf

22,42

Solar sunflower

uniek design | bedrukt v.a. 5 stuks

Vanaf 10 november

Vanaf

29,02

Solar boom Ginkgo

duurzaam ontwerp | 4000 mAh

Vanaf 10 november

Vanaf

75,96

 

Eco producten op zonne-energie

Greengiving heeft veel verschillende producten in haar assortiment die op zonne-energie werken. Wat dacht u van een rekenmachine, stappenteller, powerbank of zaklamp? We hebben zelfs solar tuinverlichting! Zonne-energie is dus toepasbaar op vele producten, die daar dus allemaal door worden verduurzaamd. Bovendien is alles draadloos, omdat je geen stroom nodig hebt. Het is een leuke én duurzame variatie op de normale relatiegeschenken!

 

Solar producten bedrukken

Wanneer u uw solar producten laat bedrukken, krijgen de producten nog meer uitstraling. Al onze producten zijn dan ook te bedrukken met uw logo of persoonlijke boodschap. Dit kan wel in tot wel vier PMS-kleuren of zelfs fullcolour. Uw logo komt zo haarscherp in beeld! Wanneer u het product op zonne-energie aanschaft in een kleur die bij uw bedrijf past, ontstaat er een mooie eenheid. Powerbanks en rekenmachines zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, blauw, geel, groen, wit en oranje. Wat past het best bij uw huisstijl? De solar producten hebben een lange levensduur, dus waar uw relaties ze ook gebruiken, uw bedrijfsnaam wordt door talloze mensen gezien. Een geweldige manier van reclame maken dus!

 

Duurzame solar producten bestellen

Bestellen van de solar producten kan eenvoudig via de website. Wanneer u een bestelling plaatst en uw gewenste opdruk uploadt, maken wij een gratis digitale opdruk voor u. Pas als u die heeft goedgekeurd, wordt er gestart met het drukproces.

 

Heeft u eerst nog vragen over de solar producten bedrukt met uw logo? Bel dan Job Pater (0342 - 745 772) of job@greengiving.nl.