Thermosfles bedrukken

Houdt u uw drinken graag koel in de zomer en warm in de winter? Dan is een thermosfles of isoleerfles precies wat u nodig heeft. Door de unieke designs en duurzame materialen staan onze thermosflessen en -bekers garant voor jarenlang drinkplezier! Wanneer u de isoleerflessen bedrukt met uw logo en dan weggeeft, is dat een duurzame vorm van reclame maken.

Filteren

Bamboe thermosfles met theefilter

RVS dop | 420 ml

Vanaf 10 november

Vanaf

10,80

Retulp met metalen dop

500 ml | dubbelwandig

Vanaf 10 november

Vanaf

10,31

Vanaf 12 stuks

Dopper Insulated 350ml

voor warme en koude dranken

Vanaf 10 november

Vanaf

17,57

Reisbeker | Bamboe

inhoud 400 ml | duurzame keuze

Vanaf 6 november

Vanaf

6,00

Thermobeker | met Kurk

unieke details | 3 kleuren

Vanaf 10 november

Vanaf

6,72

Thermosfles | Bamboe

incl. thee compartiment

Vanaf 6 november

Vanaf

7,88

Thermosfles 500 ml | Retulp

dubbelwandig

Vanaf 10 november

Vanaf

8,10

Eco Reismok Dia

inhoud 350 ml | dubbelwandig

Vanaf 10 november

Vanaf

8,44

Dubbelwandige fles met theefilter

14 kleuren | 300 ml

Vanaf 10 november

Vanaf

10,09

Dubbelwandige fles 500 ml

metalen dop | 3 kleuren

Vanaf 10 november

Vanaf

11,25

Vanaf 12 stuks

Dopper Insulated 580ml

voor warme en koude dranken

Vanaf 10 november

Vanaf

20,13

 

Milieuvriendelijke thermosflessen bedrukken

Milieuvriendelijke waterflessen bedrukt met uw logo of tekst geven een boost aan uw onderneming! Thermosflessen van (gerecycled) rvs en flessen met een geïntegreerd koelelement zijn beide geschikt om dranken koel te houden, de eerstgenoemde ook om ze warm te houden. De dubbelwandige flessen komen dus altijd wel van pas! We hebben niet alleen thermosflessen, maar ook thermosbekers die ideaal zijn voor onderweg. Onze lekvrij mok to go is bijvoorbeeld gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en is een duurzaam en praktisch geschenk. Uw werknemers en relaties kunnen hun warme drank gewoon onderweg meenemen dankzij een reisbeker of reismok met uw logo.

 

Duurzame isoleerfles bedrukken

Op zoek naar een thermosfles met bedrukking van uw logo, tekst of slogan? Ook dit is mogelijk bij Greengiving. Het bedrukken van de isoleerflessen is mogelijk op verschillende posities in een tot wel vier PMS-kleuren. Doordat we de meeste flessen digitaal bedrukken is een fullcolour logo bij veel thermosflessen ook geen probleem. Uw logo staat er haarscherp op! Een isoleerfles wordt zo een geweldig, duurzaam relatiegeschenk dat ook nog eens zeer effectief is als promotiemiddel.

 

Eco drinkflessen met logo

Enthousiast geworden van onze duurzame thermosflessen? Alle eco drinkflessen met logo kunnen eenvoudig via de website worden besteld. Bij uw bestelling ontvangt u altijd gratis een digitale drukproef. Pas nadat u hiervoor akkoord heeft gegeven, starten wij met het drukproces. Wij doen alles voor uw tevredenheid!

 

Heeft u misschien nog vragen over (een van de) thermosflessen bedrukt met uw logo? Neem gerust contact op met Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.