Bespaarproducten met uw logo

Vindt u het belangrijk dat u zorg draagt voor de wereld van nu en de wereld van de toekomst? Zet u zich ook in voor een betere leefomgeving? Straal dit uit naar uw klanten door een duurzaam bespaarproduct bedrukt met uw logo cadeau te geven. De duurzame producten van Greengiving helpen water, energie en zelfs geld te besparen. Als uw relaties en klanten daar niet blij van worden!

Filteren

Waterbespaarders

v.a. 100 stuks | incl. 2 stuks

Vanaf 6 november

Vanaf

1,25

Koelkastthermometer

v.a. 25 stuks | exclusief design

Vanaf 10 november

Vanaf

5,22

Peervormige LED lamp in doosje

direct besparen | eigen ontwerp

Vanaf 6 november

Vanaf

6,13

LED lamp in doosje

15.000 branduren | 4W E27

Vanaf 6 november

Vanaf

7,50

Bandenspanningsmeter

de goedkoopste | bedrukt v.a. 25 stuks

Vanaf 10 november

Vanaf

7,33

Digitale timer

eenvoudig in gebruik | goedkoop

Vanaf 6 november

Vanaf

14,81

Draadloze oplader | bamboe

3 USB poorten | nieuw product

Vanaf 6 november

Vanaf

15,79

Draadloze oplader | Pennenhouder

100% natuurlijk bamboe | pen

Vanaf 10 november

Vanaf

16,31

Energiekostenmeter

topkwaliteit | bedrukt v.a. 10 stuks

Vanaf 6 november

Vanaf

18,17

Draadloze oplader met speaker

3W-luidspreker met oplader

Vanaf 10 november

Vanaf

28,52

 

Energie, tijd en geld besparen

Energie, tijd en geld besparen wil iedereen wel. Geef uw relatie daarom een duurzaam bespaargeschenk om hen rekening te laten houden met het milieu. U kunt hen tegelijkertijd laten zien dat milieuvriendelijk leven juist heel goedkoop is! Bespaar water en geld met de waterbespaarders en energie en tijd met de koelkastthermometer en LED lampen. Met de digitale timer zorgt u ervoor dat er niet onnodig apparaten aanstaan die energie verspillen. Ook de bandenspanningsmeter zorgt ervoor dat u brandstof en dus geld bespaart, terwijl het tegelijkertijd milieuvriendelijk is. Welk geschenk past het best bij uw relaties en klanten?

 

Bespaarproducten bedrukken

U kunt alle bespaarproducten laten bedrukken met uw logo of tekst. Dat is heel effectief, omdat onze bespaarproducten een lange levensduur hebben. Hierdoor komt uw bedrijfsnaam voortdurend in beeld waardoor het een geweldige manier van klantenbinding is. Laat daarom uw gewenste bespaarproducten bedrukken in uw bedrijfskleuren, met één tot vier PMS-kleuren of zelfs fullcolour. Hierdoor krijgt u een haarscherp en opvallend resultaat! De meeste producten zijn al in kleine oplagen vanaf 10 of 25 stuks te bestellen, waardoor ook kleinere bedrijven een uitstekend relatiegeschenk hebben. De snelle service van Greengiving zorgt ervoor dat u uw duurzame bespaarartikel al binnen 7 werkdagen in huis hebt!

 

Bespaarartikelen met logo bestellen

Wanneer u uw gewenste bespaarartikelen heeft besteld, kunt u direct daarna uw logo uploaden. Dit verwerken wij vervolgens in een gratis digitale drukproef, zodat u precies kunt zien hoe uw relatiegeschenk eruit zal komen te zien. Wilt u nog iets aanpassen? Geen probleem, wij zorgen graag voor een bedrukking die helemaal naar wens is.

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de bespaarproducten bedrukt met uw logo? Bel dan Job Pater (0342 - 745 772) of mail naar job@greengiving.nl.