Bespaarproducten met logo

Naast energiebespaarboxen, douchecoaches, solar producten en powerbanks hebben we nog een aantal andere producten waarmee energie bespaard kan worden. Zet u zich ook in voor een betere leefomgeving? Laat dit zien aan uw klanten en relaties door ze een bespaarproduct cadeau te doen. De producten van Greengiving helpen water, energie en zelfs geld te besparen. Daar worden uw relaties vast blij van!

Filteren

Waterbespaarders

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 7 oktober

Vanaf

1,72

Douchecoach zandloper

  • Vanaf 50 stuks

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

1,93

Koelkastthermometer

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 11 oktober

Vanaf

5,24

Peervormige LED lamp in doosje

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 7 oktober

Vanaf

6,13

Bandenspanningsmeter

  • Vanaf 100 stuks

Vanaf 11 oktober

Vanaf

7,09

LED lamp in doosje

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 7 oktober

Vanaf

7,51

Digitale timer

  • Vanaf 25 stuks

Vanaf 7 oktober

Vanaf

14,88

Energiekostenmeter

  • Vanaf 10 stuks

Vanaf 7 oktober

Vanaf

18,19

Bespaarproducten als relatiegeschenk

Iedereen wil energie, tijd en geld besparen. Geef uw relaties daarom een duurzaam bespaargeschenk. Bespaar water en geld met de waterbespaarders en energie en tijd met de koelkastthermometer en LED-lampen. Met de digitale timer zorgt u ervoor dat er niet onnodig apparaten aan staan. De bandenspanningsmeter bespaart brandstof en dus geld, en is tegelijkertijd milieuvriendelijk. Welk bespaarproduct past het best bij uw relaties en klanten?

 

Bespaarproducten bedrukken

U kunt alle bespaarproducten laten bedrukken met uw logo of tekst. Dat is heel effectief, omdat de bespaarproducten een lange levensduur hebben. Uw bedrijfsnaam blijft dus lang in beeld. Laat de bespaarproducten bedrukken met uw bedrijfskleuren, in 1-4 PMS-kleuren of zelfs full colour. Hierdoor krijgt u een haarscherp en opvallend resultaat. De meeste producten zijn al in kleine oplagen vanaf 10 of 25 stuks te bestellen. Dat maakt ze ook voor het mkb geschikt als relatiegeschenk.

 

Bespaarartikelen met logo bestellen

U kunt uw bespaarproducten heel makkelijk online via onze website bestellen. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nadat u uw drukwerk heeft geupload of ge-e-maild, sturen wij u een gratis digitale drukproef. Na uw goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de producten volgens de afgesproken levertijd.

 

Heeft u nog vragen over Overige bespaarproducten? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.