Dopper Insulated 350ml

Gratis
Gratis

incl. BTW
  • Gratis digitale drukproef
  • Altijd een passende oplossing
  • Vrijblijvende offerte binnen 8 uur
  • Duurzaam en groen
Artikelnummer: 530020
Drukafmeting Dop voorkant: 30 x 35 mm
Drukafmeting Dop achterkant: 30 x 35 mm
Levertijd: 7 werkdagen | incl. logo
Materiaal: RVS, Tritan
Gewicht: 320 gr.
Inhoud: 350 ml
Minimaal aantal: 12 stuks
Afmeting: ø 6 x 23.6 cm

De Dopper is al jaren één van de meest verkochte waterflesjes en is nu ook verkrijgbaar als prachtige thermosfles in verschillende kleuren. Met een inhoud van 350ml en het unieke Hollandse design is de Dopper mooi, duurzaam en handig in gebruik. De Dopper Insulated houdt koude dranken tot 24 uur koud en tot 9 uur warm. Daarnaast is de Insulated vaatwasbestendig, makkelijk af te wassen en klimaatneutraal geproduceerd. De Dopper Insulated is ook verkrijgbaar in een robuuste variant met een inhoud van 580 ml, voor de grote dorst. 


Ieder jaar verdwijnt meer dan 8 miljoen ton plastic in onze oceanen. Niet cool. Die pitstop bij de kiosk voor een gekoeld waterflesje is nergens voor nodig! Waarom zou je wegwerpplastic gebruiken? Deze duurzame thermosfles houd jouw (kraan-)water heerlijk koud - of warm, net wat jij wil. 

 

Iedere fles die wordt verkocht, helpt Dopper impact te maken. Met de opbrengsten van de fles ontwikkelen ze educatieve programma’s, investeren ze in onderzoek en zorgen ze met wereldwijde campagnes voor meer kennis en bewustwording omtrent plastic vervuiling. Ze zorgen er bovendien voor dat meer mensen toegang krijgen tot schoon drinkwater. Hiervoor investeren ze al jaren in schoon drinkwaterprojecten van stichting Simavi en sinds 2019 werken ze ook samen met Smart Paani in Nepal. Op deze manier wordt reusable ook daar een optie. Iedereen die een Dopper gebruikt, helpt om de boodschap van Dopper te verspreiden: stop plastic vervuiling en drink kraanwater. Bij Greengiving staan wij helemaal achter de missie van Dopper.

 

De Dopper Insulated kan worden bedrukt met uw logo of tekst in 1 kleur. Om het stylish te houden wordt de zwarte Insulated alleen met een witte print bedrukt.

Let op: de Dopper Insulated is verkrijgbaar vanaf 12 stuks, in eenheden van 6 stuks. 

 

Wilt u persoonsnamen bedrukken op De Dopper? Vraag de verkoopspecialist Adrian de Bruijn via adrian@greengiving.nl of 0342 - 745 771.

Dit product is als volgt geprijsd (o.b.v. de momenteel geselecteerde bedrukking):

 

Vanaf 12 stuks
Vanaf 24 stuks
Vanaf 48 stuks
Vanaf 72 stuks
Vanaf 96 stuks

Er is geen voorraadinformatie beschikbaar voor het product Dopper Insulated 350ml.

Aanleveren logo & drukbestanden

Bij Greengiving kunt u uw duurzame relatiegeschenken laten bedrukken met een logo, tekst of slogan. Om er zeker van te zijn dat het product en bedrukking goed zijn ontvangt u altijd een gratis en vrijblijvende digitale drukproef. Zo kunt u zien hoe het product met bedrukking er uit gaat zien.

 

Drukbestanden kunt u uploaden in de volgende formaten:

  • Vector .AI bestand (Adobe Illustrator)

  • Vector .EPS bestand

  • Vector .PDF bestanden

Voor een- en meerkleurige bedrukking maken wij gebruik maken van een PMS kleurcode. Bij full colour opdruk maken we gebruik van CMYK.

 

Niet zeker of uw bestand aan de voorwaarden voldoet? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

1

1. Dop voorkant 30 x 35 mm

Misschien vindt u dit ook leuk?

 

Nieuw

Dopper Insulated en Tony geschenk

incl. 2 Tony repen en 10 Tiny Tony's

Vanaf 2 november

Vanaf

39,68

Nieuw

Dopper Insulated geschenk - duo

incl. 10 tiny tony | luxe geschenkdoos

Vanaf 2 november

Vanaf

44,83

Nieuw

Dopper Glass Geschenk

in luxe papieren tas | incl. 3 Tony repen

Vanaf 2 november

Vanaf

18,46