Bamboe flessen bedrukken

Een luxe fles van bamboe is een praktisch en duurzaam relatiegeschenk. Bamboe is een snelgroeiende grassoort en voor de productie is niet veel water nodig. Door de drinkflessen te bedrukken met uw logo of tekst, geeft u een boost aan uw onderneming! Het is een relatiegeschenk dat uw klanten en relaties zeker zullen waarderen.

Drinkfles | Bamboe

Dop van bamboe | Inhoud 420 ml

Vanaf 19 augustus

Vanaf

10,47

Nieuw

Thermosfles | Bamboe

Incl. thee compartiment

Vanaf 19 augustus

Vanaf

11,02

Reisbeker | Bamboe

Inhoud 400 ml | Duurzame keuze

Vanaf 19 augustus

Vanaf

8,15

Bamboe thermosfles met theefilter

RVS dop | 400 ml

Vanaf 26 augustus

Vanaf

13,68

Bamboe reisfles

RVS | Vacuümisolatie

Vanaf 21 augustus

Vanaf

14,81

Bamboe reisbeker

v.a. 100 stuks | 270 ml

Vanaf 21 augustus

Vanaf

7,91

 

Drinkfles met een luxe uitstraling

Bamboe geeft drinkflessen een luxe uitstraling. Greengiving heeft diverse flessen van bamboe in het assortiment, zoals een transparante drinkfles maar ook een thermosfles of reisfles. Daarnaast zijn er ook reisbekers, waar makkelijk onderweg uit te drinken valt. Vaak wordt de de bamboe buitenkant gecombineerd met een roestvrijstalen binnenkant, om uw drinken op temperatuur te houden. 

 

Bamboe thermosfles of reisbeker met logo

Een thermosfles of reisbeker van bamboe is erg geschikt om weg te geven als relatiegeschenk. Uw medewerkers of relaties zullen namelijk vast genoeg onderweg zijn en dan drinken mee willen nemen. Met een bamboe drinkfles maakt het niet uit of ze koffie, thee of water meenemen. Verder heeft elke drinkfles een prachtig ontwerp, maar u kunt de fles een nog luxere uitstraling geven door 'm te bedrukken met een passend ontwerp. Dit kan uw logo zijn, of een andere boodschap, maar met een bedrukking of gravering geeft u echt een persoonlijk cadeau dat zeer gewaardeerd wordt door uw relaties.

 

Bamboe drinkfles als relatiegeschenk

Heeft u een keuze voor een drinkfles kunnen maken? U kunt het snelst direct via de website bestellen, maar eerst een offerte opvragen kan ook. In ieder geval maken we nadat u uw gewenste opdruk heeft geüpload een gratis digitale drukproef. Pas nadat u deze heeft goedgekeurd, beginnen we met het bedrukken van uw bestelling. Zo houden we een tevreden klant! 

 

Heeft u nog vragen over de bamboe drinkflessen of de mogelijkheden? Neem dan contact op met de Adrian de Bruijn via 0342 745771 of adrian@greengiving.nl.