Glazen en karaffen

Drink uw water in stijl met deze prachtige, duurzame glazen en karaffen! Veel ervan zijn ontworpen door de bekende kok Jamie Oliver en het glas is zelfs van 100% gerecycled glas gemaakt. De karaffen en glazen zijn te bedrukken met uw logo of tekst, maar ook te graveren voor een extra luxe uitstraling. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden!

Filteren

Longdrinkglas

inhoud 270 ml | bedrukken

Vanaf 20 november

Vanaf

0,89

Waterfles van glas 420 ml

met bamboe dop | verpakt in eco doos

Vanaf 5 november

Vanaf

2,69

Waterfles van Glas

530 ml | bamboe dop

Vanaf 5 november

Vanaf

3,46

Rebottled glazen graveren

upcycling | gemaakt van wijnflessen

Vanaf 13 november

Vanaf

5,22

Bamboe karaf

1.7 liter

Vanaf 3 november

Vanaf

7,91

Waterkaraf met glas

ontwerp Jamie Oliver | 100% gerecycled

Vanaf 3 november

Vanaf

10,44

Duurzame waterkaraf en drinkglas

Greengiving heeft een aantal mooie, duurzame waterkaraffen en glazen in het assortiment. De karaffen zijn verkrijgbaar in uitvoeringen van 200 ml tot 800 ml. De duurzame longdrinkglazen met of zonder bedrukking zijn bij een karaf of los verkrijgbaar. Verschillende karaffen en glazen zijn ontworpen door de bekende kok Jamie Oliver. De speelse ontwerpen passen precies bij hem en zullen ook zeker u en uw relaties aanspreken. Het mooie is dat de karaffen en glazen door hem ontworpen van 100% gerecycled glas zijn gemaakt. Voor een waterkaraf zijn 3 gebruikte jampotten gebruikt, voor een drinkglas 2 gebruikte jampotten. U kunt zo op verantwoorde wijze uw dorst (of die van uw relaties) lessen!

Karaffen en glazen bedrukken en graveren

Om van uw relatiegeschenk de ideale promotie te maken, kunt u deze waterkaraf en eventueel ook een bijbehorend glas bedrukken met uw logo of tekst. Dit kan tot wel 3 verschillende PMS-kleuren. Voor echt speciaal, gepersonaliseerd glaswerk is het ook mogelijk om de karaf en/of glas naar keuze te laten graveren met uw ontwerp. Dit geeft een luxueuze uitstraling, waardoor uw relatie zich nog meer gewaardeerd zal voelen!

Karaf en glas bestellen

Het bestelproces van uw glaswerk bij Greengiving is heel eenvoudig. U bestelt op de website of vraagt eerst een offerte aan, en vervolgens levert u het gewenste ontwerp aan voor de bedrukking of gravering. Dan maken wij gratis een digitale drukproef die u goedgekeurd moet hebben voordat wij met het drukproces beginnen. Zo garanderen we tevreden klanten!

 

Heeft u nog vragen over de duurzame glazen en karaffen met opdruk? Neem dan contact op met Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.