Glazen en karaffen

Drink water in stijl met deze prachtige, duurzame glazen en karaffen van bijvoorbeeld Jamie Oliver of Rebottled. De karaffen en glazen zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals (gerecycled) glas of bamboe. Ze zijn te bedrukken met uw logo of tekst, maar ook te graveren voor een extra luxe uitstraling. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Filteren

Longdrinkglas

inhoud 270 ml | bedrukken

Vanaf 9 juli

Vanaf

0,95

Waterfles van Glas

530 ml | bamboe dop

Vanaf 24 juni

Vanaf

3,31

Rebottled glazen graveren

upcycling | gemaakt van wijnflessen

Vanaf 2 juli

Vanaf

5,22

Duurzame waterkaraf en drinkglas

Greengiving heeft een aantal mooie, duurzame waterkaraffen en glazen in het assortiment. De karaffen zijn verkrijgbaar in uitvoeringen van 200-800 ml. De duurzame longdrinkglazen met of zonder bedrukking zijn bij een karaf of los verkrijgbaar. We hebben ook een set van de bekende kok Jamie Oliver in ons assortiment. Het speelse ontwerp past precies bij hem en dit zal vast ook uw relaties aanspreken. Het mooie is dat zijn karaffen en glazen van 100% gerecycled glas zijn gemaakt. Voor een waterkaraf zijn 3 jampotten gebruikt, voor een drinkglas 2 jampotten. Dat is nog eens duurzaam!

 

Karaffen en glazen bedrukken en graveren

Om van uw relatiegeschenk de ideale promotie te maken, kunt u deze waterkaraf en eventueel ook een bijbehorend glas bedrukken met uw logo of tekst. Dit kan in tot wel 3 verschillende PMS-kleuren. Voor speciaal, gepersonaliseerd glaswerk is het ook mogelijk om de karaffen en glazen te laten graveren met uw ontwerp. Dit zorgt voor een luxe uitstraling, waardoor uw klanten en relaties zich nog meer gewaardeerd zullen voelen.

 

Karaf en glas bestellen

Bij Greengiving kunt u heel makkelijk bedrukt glaswerk bestellen. U bestelt direct via de website of vraagt eerst een offerte aan. Vervolgens levert u het gewenste ontwerp aan voor de bedrukking of gravering. Dan maken wij gratis een digitale drukproef. Als u deze heeft goedgekeurd, starten wij met het drukproces. Zo bent u zeker van het gewenste resultaat.

 

Heeft u nog vragen over bedrukte Glazen en karaffen? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl