Sleutelhangers bedrukken

Een praktische giveaway waar u misschien niet zo snel aan zult denken, maar je wel alle kanten mee uit kunt, is een bedrukte sleutelhanger. Van klompjes tot zaklampen tot een luxe houten sleutelhanger met gravering: Greengiving heeft altijd een sleutelhanger die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Wij bedrukken ‘m graag met uw logo! 

Filteren
Nieuw

Sleutelhanger kurk

opvallend

Vanaf 29 oktober

Vanaf

0,41

Nieuw

Kurken sleutelhanger

rond of rechthoekig

Vanaf 4 november

Vanaf

0,53

Bamboe Sleutelhanger | Telefoonstandaard

v.a. 250 stuks | Graveren

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

1,01

Luxe sleutelhanger

top kwaliteit | v.a. 50 stuks

Vanaf 2 november

Vanaf

1,64

Sleutelhanger met LED

Zilveren sleutelhanger op zonne-energie

Vanaf 29 oktober

Vanaf

2,57

 

Duurzame sleutelhangers met logo

Waar kan ik het beste sleutelhangers met naam of logo laten bedrukken? Bij Greengiving natuurlijk! Wij hebben een ruime keuze aan hangers die allemaal te bedrukken zijn met uw logo of tekst in tot wel vier verschillende kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van oud-Hollandse klompjes aan een sleutelring? Of een handige zaklamp die op LED batterijen of op zonne-energie werkt? Uw relaties waarderen zo’n praktische weggever altijd. Met een handige sleutelhanger kun je dus eigenlijk nooit de fout in gaan.

 

Luxe sleutelhanger graveren met naam

Natuurlijk kunnen we ook sleutelhangers bedrukken die vooral mooi zijn, zoals de sleutelhangers van kurk, die tegelijkertijd een erg duurzame uitstraling hebben. Ook hebben we houten sleutelhangers, al dan niet in doosje, die gegraveerd kunnen worden met uw logo of naam. U kunt hierbij kiezen uit een rechthoekige of ronde sleutelhanger. Het is maar net wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Daarin spelen relatiegeschenken een heel belangrijke rol! 

 

Sleutelhanger zaklamp bestellen

Wanneer u een sleutelhanger met zaklamp, klompjes of iets anders wilt bestellen, is dat helemaal niet moeilijk als u dit via de website doet. U kunt er ook voor kiezen om eerst een offerte op te vragen. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging en kunt u de gewenste opdruk uploaden, zodat wij aan de slag kunnen met een gratis digitale drukproef. Wanneer die door u is goedgekeurd, starten we met het drukproces. Op deze manier komen de bedrukte of gegraveerde sleutelhangers er precies naar wens uit te zien!

 

Heeft u nog vragen over Sleutelhangers bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.