Senz° stormparaplu bedrukken

Iedereen kent het wel in Nederland: regen, wind en.. een kapotte paraplu. Bij Senz° hebben ze hiervoor de oplossing: een stormparaplu. Een Senz° stormparaplu bedrukt met uw persoonlijke design zorgt ervoor dat uw relaties tijdens en na elke bui blij aan u denken! De paraplu is het ideale opvallende én bruikbare relatiegeschenk. We helpen u graag met het maken van uw keuze!

Filteren

Senz° Original

tot 100km/h | meest verkocht

Vanaf 3 november

Vanaf

29,58

Senz° XXL

tot 100 km/h | onze grootste

Vanaf 3 november

Vanaf

32,14

Senz° smart

tot 80 km/h | kleine oplage

Vanaf 3 november

Vanaf

23,18

Senz° automatic

tot 80km/h | opvouwbaar

Vanaf 3 november

Vanaf

30,86

Blunt XS Metro stormparaplu

uniek design | opvouwbaar

Vanaf 9 november

Vanaf

35,84

Blunt Classic stormparaplu

uniek design | meest verkocht

Vanaf 9 november

Vanaf

39,95

Blunt XL stormparaplu

uniek design | extra groot

Vanaf 9 november

Vanaf

44,06

Senz° stormparaplu als duurzaam alternatief

Wist u dat er jaarlijks 1.100.000.000 paraplu's worden weggegooid? Gewoon omdat ze niet zijn ontworpen om zelfs de kleinste windvlaag te weerstaan. "Ik worstel graag met mijn paraplu", hoor je nooit iemand zeggen. Het tijdperk van ongemakkelijke wegwerpparaplu’s is voorbij! 

 

Een Nederlandse student ontwierp de innovatieve hoogwaardige Senz° paraplu. Zijn droom was om de perfecte paraplu te ontwerpen. De gepatenteerde aerodynamische vorm van deze stormparaplu werkt vergelijkbaar met een vleugel, waardoor de paraplu stormachtige winden kan weerstaan. Alle Senz° paraplu's zweven op de wind, waardoor ze licht en gemakkelijk vast te houden zijn, zodat u overal van uw reis kunt genieten.

 

We zijn trots op Senz°, een écht Nederlands merk. Senz° heeft alle belangrijke designprijzen gewonnen. Senz° fans over de hele wereld ondersteunen de strijd tegen afval door een duurzame paraplu te kiezen. 

 

“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten.” – Benjamin Franklin

 

Wat maakt Senz° sustainable?

Jaarlijks worden er 1.100.000.000 paraplu's weggegooid. Gewoon omdat ze kapot gaan bij slecht weer. Weinig mensen realiseren zich wat een berg afval dat is. Elk jaar. Opnieuw en opnieuw.

 

Bij Senz° beschouwen ze deze vervuiling niet als vanzelfsprekend. Ze hebben gekeken naar de totale productlevenscyclus en ontdekten dat het grootste effect op het gebied van duurzaamheid wordt behaald door de levensduur van een paraplu te verlengen.

Daarom richten ze zich niet op “groenwassen” op korte termijn, maar op het creëren van echte, lange termijn waarde in haar paraplu’s. 

De materialen in de Senz° paraplu (staal, glasvezel, aluminium, polyester, ABS) zijn naar de mening van Senz° het best geschikt voor de taak die ze moeten uitvoeren. Het gaat dus niet om de milieuvriendelijkheid van de afzonderlijke delen, het gaat om de som van die delen.

 

Duurzaamheid brengen in de wereld van paraplu's gaat niet per se over gerecyclede PET-doeken of bamboe handgrepen, het gaat over het veranderen van de mentaliteit. Wij geloven dat een paraplu veel meer kan zijn dan een wegwerpproduct. Wij geloven dat het een statement kan zijn. Een statement tegen een vervuilde wereld en een statement voor het nemen van verantwoordelijkheid.

 

Senz° paraplu als relatiegeschenk

Een paraplu is een sterk middel om contact te houden met uw klanten. 75% van de relatiegeschenken is meer dan een half jaar in bezit van de eigenaar. Er zijn ook uitschieters, relatiegeschenken die tot 2 jaar in bezit blijven. Paraplu’s horen duidelijk bij deze uitschieters! Door het unieke model is de stormparaplu geschikt voor windvlagen tot 100 km/u. De stormparaplu is opvouwbaar en door het lichte gewicht en de stevige handgreep is de Senz° paraplu erg fijn in gebruik. 

 

Senz° bedrukt met uw bedrijfslogo

Uw Senz° paraplu is te bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan. Bij Greengiving zijn er verschillende mogelijkheden om uw Senz° paraplu te personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het polyester doek te bedrukken. Daarnaast kan het handvat voorzien worden van een full-colour doming sticker. De Senz° paraplu wordt geleverd met een standaard Senz° sleeve om de paraplu veilig op te bergen.

 

Stormparaplu kopen

Wanneer u op zoek bent naar een Senz° stormparaplu, bieden we die aan in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we de Senz° Original, de Senz° XXL, Senz° smart s, Senz° smart en Senz° automatic. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bedrukt met uw logo is de paraplu zo helemaal aangepast aan uw huisstijl.

 

Heeft u nog vragen over Senz° stormparaplu bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.