Energiebespaarbox

Energie besparen, meer comfort ervaren én minder geld uitgeven kunnen heel goed samen gaan! Greengiving bewijst dit met de energiebespaarboxen, waar producten in zitten om thuis makkelijk energie te besparen. Een douchecoach, koelkastthermomer en energiekostenmeter worden bijvoorbeeld mooi verpakt in stevige bespaarboxen, waardoor het een feest is om deze te overhandigen aan uw klanten of relaties!

Filteren

Energiebespaarbox small

led-lamp, douchecoach, etc.

Vanaf 30 oktober

Vanaf

13,98

Energiebespaarbox medium

Tricant: water- en energiebesparend

Vanaf 30 oktober

Vanaf

20,43

Bespaarbox 1

complete bespaarbox | topproduct

Vanaf 30 oktober

Vanaf

15,26

Bespaarbox medium 2

Tricant: bespaar tot 100,- per jaar!

Vanaf 30 oktober

Vanaf

32,53

Bespaarbox 2

direct besparen | full colour bedrukt

Vanaf 30 oktober

Vanaf

34,01

 

Energiebespaarbox bedrukken

Greengiving biedt verschillende zorgvuldig geselecteerde energiebespaarboxen aan met allemaal een verschillende combinatie van energiezuinige artikelen. Zo kan worden gekozen voor een kleine bespaarbox met één of twee producten, maar ook met een leuke selectie van allerlei artikelen. Voor ieder budget is er wat wils! In de bespaarboxen zitten leuke artikelen zoals een ledlamp, energieverbruiksmeter, labelspel, koelkastthermometer, douchecoach en waterbespaarders.

 

Bespaarproducten met logo

De bespaarproducten zitten in een groene doos met een duurzame uitstraling, die kan worden bedrukt met een fullcolour sticker. Naast de doos is het ook mogelijk om diverse artikelen te voorzien van uw logo of tekst. Zo kunt u nog beter reclame maken! Wanneer u zo’n prachtig duurzaam cadeau geeft, wordt de band met uw relaties en klanten altijd aangehaald. Welke bespaarbox past bij uw bedrijf? Wanneer u liever zelf de producten samenstelt, is dat ook geen probleem bij Greengiving. Door ons uitgebreide assortiment kan iedere gewenste box worden samengesteld en onze adviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw unieke energiebespaarbox.

 

Bespaarbox met opdruk bestellen

Wilt u uw relaties ook energie, tijd en geld laten besparen? Dan kunt u uw bespaarproducten eenvoudig via de website bestellen of een offerte aanvragen. Na uw bestelling kunt u uw gewenste opdruk uploaden, waar wij een mooie digitale drukproef van maken. Wanneer iets onverhoopt niet naar wens is, kunt u het dan nog wijzigen voordat we starten met het drukproces. Vervolgens heeft u uw gewenste energiebespaarbox binnen slechts 7 werkdagen in huis!  

 

Als er nog vragen zijn over de energiebespaarbox bedrukt met uw logo, kunt u Job Pater bellen (0342-745772) of mailen naar job@greengiving.nl.