Relatiegeschenken voor pasen

Met sinterklaas zijn veel mensen verknocht aan pepernoten, met pasen aan paaseitjes. Gelukkig hoeft u op onze website niet naar de paaseieren te zoeken, want ze liggen voor het oprapen, naast alle andere prachtige paasgeschenken. Wat denkt u van een paaskaart van groeipapier of een kaart met Tiny Tony's? Verras uw personeel of klanten met een originele blijk van waardering.

Filteren

Groeipapier A6 | 200 gr./m2

postkaart formaat | full colour

Vanaf 29 april

Vanaf

0,36

Nieuw

Paaskaart met Tiny Tony

gevouwen kaart | 13 x 13 cm

Vanaf 4 mei

Vanaf

0,97

Groeipapier kaart A6

200 gr./m2 | incl. groeipapier envelop

Vanaf 29 april

Vanaf

1,36

Nieuw

Paaskaart met Tony

50gr. | 6 verschillende smaken

Vanaf 4 mei

Vanaf

1,38

Eierdoosje met 6 bloembollen

origineel Hollands product

Vanaf 5 mei

Vanaf

1,94

Nieuw

Tony's Chocolonely paaseitjes

12 slaafvrije chocolade-eitjes

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

3,28

Ontwerp uw eigen wikkel

Tony's Chocolonely (180 gram) | eigen wikkel

180 gr. | 11 verschillende smaken

Vanaf 30 april

Vanaf

3,58

Nieuw

Dopper Original paasgeschenk

zwart papieren tas | incl. paaseitjes

Vanaf 28 april

Vanaf

11,59

Nieuw

Tony stapelblik

incl. 3 grote Tony repen

Vanaf 4 mei

Vanaf

14,18

Vanaf 12 stuks

Dopper Glass Paasgeschenk

met paaseitjes | v.a. 12 stuks

Vanaf 28 april

Vanaf

16,10

Paasgeschenken voor personeel

Uw personeel waardeert een verrassing altijd. Zeker als het ook nog eetbaar is. Daarom is een paaskaart met een fairtrade reep van Tony's Chocolonely of Tiny Tony's het perfecte relatiegeschenk. Dat geldt ook voor een Dopper Original of Dopper Glass gevuld met overheerlijke paaseitjes. Deze herbruikbare flessen zijn op zichzelf al een prachtig geschenk, maar gevuld met paaseitjes is het plaatje helemaal af. Wilt u op een andere duurzame manier uw boodschap overbrengen? Kies dan voor een paaskaart van groeipapier en zorg voor een vrolijk bloeiend paasgeschenk!

 

Duurzame paasgeschenken met bedrukking

Al onze duurzame relatiegeschenken voor pasen kunnen worden bedrukt met uw logo, tekst of speciaal design. Alle informatie over de bedrukking (kleuren, afmetingen etc.) vindt u op de productpagina. Voor de Dopper kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een grote of kleine bedrukking op de witte beker. Voor de paaskaarten met Tony's Chocolonely en de Tony paasrepen ontvangt u een template, zodat u het volledig naar wens kunt ontwerpen. Hulp of advies nodig? We helpen u graag!

 

Paasgeschenken bestellen

U kunt de paasgeschenken heel makkelijk online via onze website bestellen. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nadat u uw drukwerk heeft geupload, sturen wij u een digitale drukproef. Na uw goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de paasgeschenken volgens de afgesproken levertijd.

 

Heeft u nog vragen over bedruke Paasgeschenken? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl