Vers uit de natuur

Etenswaren als relatiegeschenk of promotieartikel worden altijd positief ontvangen, want de toegevoegde waarde is natuurlijk voor iedereen duidelijk. De overheerlijke producten maken reclame voor uw bedrijf en leveren ook nog eens een inhoud die zorgt voor blije gezichten! Honing, streekjam en fruitsap zijn bovendien ook nog eens heel duurzaam én gezond. Wij helpen u graag met het maken van een keuze!

Filteren

Streekhoning geschenk

streekproduct | full colour bedrukt

Vanaf 3 november

Vanaf

3,43

Potje kersenjam

full colour | v.a. 300 stuks

Vanaf 11 december

Vanaf

0,96

Potje aardbeienjam

full colour | v.a. 300 stuks

Vanaf 11 december

Vanaf

0,96

Potje bloesemhoning

full colour | v.a. 300 stuks

Vanaf 11 december

Vanaf

1,15

Pure Gembersap

200ml | inclusief fc sticker

Vanaf 3 november

Vanaf

2,28

Mandarijn-gembersap

200ml | inclusief fc sticker

Vanaf 3 november

Vanaf

2,65

Mandarijn-kurkuma sap

200 ml | biosap

Vanaf 3 november

Vanaf

2,89

Nieuw

Composteerbaar kruiden kweekpotje

voor de gezonde boterham | div. kruiden

Vanaf 10 november

Vanaf

3,24

Pure Kurkumasap

200 ml | inclusief fc sticker

Vanaf 3 november

Vanaf

4,40

Nieuw

Envelop met kweekset

brievenbusgeschenk | gezond

Vanaf 10 november

Vanaf

6,60

Nieuw

Kweekset | 3 milieuvriendelijke cups

keuze uit 5 kruiden

Vanaf 10 november

Vanaf

8,24

Jam, fruitsap en streekhoning bedrukken

Naast onze appel met logo - een ware bestseller - en de koekjes, chocolade en snoep levert Greengiving nog andere eetbare producten. Het assortiment bestaat onder andere ook uit fruit als kiwi's, sinaasappels, mandarijnen of peren, die eveneens te bedrukken zijn. U kunt ook een fullcolour sticker bedrukken die op het fruit geplakt kan worden. Daarnaast leveren wij ook nog komkommers die gegraveerd kunnen worden en niet te vergeten de overheerlijke streekhoning waar een fullcolour sticker op de deksel geplakt zit. Deze ambachtelijke honing komt van Nederlandse imkers en is dus enorm duurzaam!

 

Duurzame etenswaren met opdruk

Ook deze overige producten van ons eetbare assortiment zijn te bedrukken. Of het nu met eetbare inkt is, gewone inkt voor de verpakking in de vorm van een doosje of een full colour stickertje, er is veel mogelijk bij Greengiving. U kunt de print helemaal zelf ontwerpen met standaard een kleur voor de eetbare inkt en tot wel vier kleuren of zelfs fullcolour voor op een verpakking of stickertje. Bij ieder product staat aangegeven wat uw mogelijkheden zijn en hier vindt u ook wat afbeeldingen met voorbeelden. Het mooiste van alles is dat de producten die u bedrukt, erg duurzaam zijn. Alle etenswaren zijn namelijk vers en van Nederlandse bodem. Zo straalt u richting uw relaties en klanten uit dat u wilt bouwen aan een duurzame én gezonde relatie!

 

Verse streekproducten als relatiegeschenk

Ziet u het zitten om uw relaties te verrassen met een gezond én duurzaam streekproduct? Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, kunt u eenvoudig de jam, fruitsap of honing bestellen via de website. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een offerteaanvraag om van tevoren contact te hebben met de productspecialist. Na het doen van uw bestelling kunt u uw gewenste opdruk uploaden en dan maken wij een gratis digitale drukproef voor u. Pas na uw akkoord starten we het drukproces, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. Uw relaties blij, u blij, en wij blij!

 

Heeft u nog vragen over een van de verse streekproducten? Onze productspecialist staat voor u klaar per mail of telefoon!