Sticky notes bedrukken

Wat zijn ze handig hè, die sticky notes! U bent niet de enige die dat vindt, want uw relaties en klanten vinden dat vast ook. Daarom is het een slimme zet om ze te laten bedrukken met uw eigen fullcolour ontwerp en die vervolgens uit te delen. Overal waar ze op worden geplakt en voor worden gebruikt wordt er zo reclame gemaakt voor uw bedrijf! Gaat u voor vierkant, rechthoekig of een andere speciale vorm?

Filteren

BIC Sticky Notes 75 x 75 mm

100% gerecycled | v.a. 25 vel

Vanaf 13 november

Vanaf

0,20

BIC Sticky Notes 75 x 101 mm

gerecycled papier | 25 vel

Vanaf 13 november

Vanaf

0,21

BIC Sticky note 50 mm x 75 mm

full colour bedrukt | meest verkocht

Vanaf 13 november

Vanaf

0,22

BIC Sticky note 68 mm x 75 mm

full colour bedrukt | v.a. 500 stuks

Vanaf 13 november

Vanaf

0,24

Bic sticky notes 101 x 75 mm

v.a. 500 stuks | populair

Vanaf 13 november

Vanaf

0,27

BIC Sticky note 101 mm x 101 mm

full colour bedrukt | 101 x 101 mm

Vanaf 13 november

Vanaf

0,36

BIC Sticky note 101 mm x 152 mm

groot formaat | v.a. 25 vel

Vanaf 13 november

Vanaf

0,54

Zelfklevende memoblaadjes bedrukt

Naast de vierkante en rechthoekige sticky notes is het ook mogelijk te kiezen uit andere vormen en maten. Vanaf 2500 stuks is een eigen speciale vorm ook mogelijk. Zelfklevende memoblaadjes zijn onmisbaar op het bureau en een handig relatiegeschenk om uit te delen tijdens beurzen en open dagen. Mensen hebben ze altijd nodig!

 

Sticky Notes fullcolour

Wilt u uw klanten een praktisch en milieuvriendelijk relatiegeschenk cadeau doen dat hen constant herinnert aan uw bedrijf? Kies dan voor de fullcolour sticky notes bedrukt met uw logo. We leveren met BIC sticky notes van topkwaliteit. Alle memoboekjes worden standaard in fullcolour bedrukt, waardoor ze haarscherp zijn en goed opvallen. Hierdoor kunt u ook zelf de kleuren en kleurstellingen bepalen, waardoor je niet afhankelijk bent van de standaard neonkleuren maar de Sticky Notes perfect aansluiten op uw huisstijl.

 

Sticky Notes eigen ontwerp bestellen

De Sticky Notes van BIC zijn eenvoudig te bestellen via onze website. U kunt ook eerst een offerte opvragen. Na bestelling kunt u een ontwerp aanleveren en vervolgens maken wij een gratis digitale drukproef. Pas als die door u is goedgekeurd gaan we beginnen met het drukproces. Vervolgens heeft u ze keurig binnen de afgesproken levertijd in huis en kunt u vervolgens uw bedrijf volop gaan promoten.

 

Klinkt goed, niet? Heeft u nog vragen over de schrijfblokken of sticky notes bedrukt met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn 0342 - 745 771 of mail naar adrian@greengiving.nl.