Bambook bedrukken

Maak kennis met de nieuwe duurzame notitieboekjes. Alle pagina’s van Bambook zijn uitwisbaar zoals een whiteboard. Het enige verschil is dat de geschreven tekst niet zomaar verdwijnt wanneer u er met uw hand overheen veegt. Heeft u aantekeningen gemaakt die u eigenlijk niet wilt uitwissen? Geen probleem! Digitaliseer gemakkelijk uw creaties met de gratis Bambook app voor IOS en Android.

Filteren
Nieuw

Bambook softcover A5

Uitwisbaar notitieboek

Vanaf 6 november

Vanaf

8,08

Nieuw

Bambook softcover A4

Uitwisbaar notitieboek

Vanaf 6 november

Vanaf

9,45

Aanrader

Bambook hardcover A5

uitwisbaar notitieboek incl. stift

Vanaf 6 november

Vanaf

14,06

Nieuw

Bambook hardcover A4

uitwisbaar notitieboek

Vanaf 6 november

Vanaf

14,85

 

Geen papierverspilling

Bij Bambook dromen ze van een wereld waarin mensen op een verantwoordelijke manier met hun middelen omgaan. Om die droom te realiseren hebben ze producten ontwikkeld waarmee efficiënter gewerkt kan worden en papier verspilling tegengegaan wordt. Voor elke aangeschafte Bambook wordt ook nog eens één boom geplant.

 

Zelf samenstellen

Uw Bambook heeft 20 vellen (40 kantjes). De bedrukking van deze pagina’s kiest u zelf. U heeft keuze uit een van de 7 opties. U kunt ook zelf uw binnenwerk samenstellen, dan kunt u in totaal 4 soorten pagina’s kiezen. De meerprijs per boekje voor deze optie zijn €1,-.

 

Bambook personaliseren

U kunt kiezen voor een Bambook met een hardcover omslag of met een softcover omslag. In de hardcover omslag kan uw bedrijfslogo gelaserd worden. De achteromslag van de hardcover is voorzien van een elastiek om het boek goed dicht te houden. De hardcover zorgt voor een luxe en stevige look en feel. De softcover bestaat uit karton gemaakt van bamboe (100% duurzaam). De softcover kunt u volledig full-colour laten bedrukken. De perfecte manier om uw huisstijl te presenteren.

 

De Bambooks worden met de hand in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit gebeurt allemaal in de sociale werkplaats in Ede, Nederland. Heeft u vragen over Bambook of het personaliseren van dit product? Neem dan contact op met Adrian via 0342 745771 of adrian@greengiving.nl.