Houten snijplanken graveren

Koken is weer helemaal in! Daarom zijn geschenken voor in de keuken zo populair. Bij Greengiving zijn we gespecialiseerd in het leveren van houten snijplanken in verschillende soorten en maten. Met een exclusieve gravering of een luxe bedrukking heeft u een gepersonaliseerd geschenk om weg te geven aan collega’s of relaties.

Filteren

Houten snijplank op maat

in iedere vorm | v.a. 50 stuks

Vanaf 6 november

Vanaf

18,34

Nieuw

Keukensnijplank van bamboevezel

Vanaf 4 november

Vanaf

1,30

Bamboe snijplank

bamboeproduct

Vanaf 5 november

Vanaf

1,22

Nieuw

Bamboe snijplank met duimgat

te graveren met uw logo

Vanaf 29 oktober

Vanaf

2,75

Serveerbord van bamboe

graveren | 7 werkdagen

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

3,63

Snijplank graveren | Bamboe

uitstekende kwaliteit | v.a. 24 stuks

Vanaf 9 november

Vanaf

4,52

Eco snijplanken set

vaatwasbestendig | v.a. 10 stuks

Vanaf 2 november

Vanaf

22,10

 

Houten snijplanken op maat

Houten snijplanken in elke gewenst vorm. Of het nu gaat om een vis, paprika of uw bedrijfslogo. Vrijwel alle vormen zijn mogelijk. De snijplanken worden gemaakt van verantwoord Europees (FSC) beukenhout, behandeld met voedselveilige olie en zijn hiermee dus onderhoudsvrij. Naast beukenhout is ook  essen- en eikenhout mogelijk. Door de lage minimale afname van 50 stuks kiezen veel klanten voor een snijplank op maat met logo.

 

Snijplanken graveren

Natuurlijk is het mogelijk om de snijplanken te personaliseren met uw logo en/of tekst. Dat doen we met een slijtvaste lasergravure. Gegraveerde snijplanken met uw bedrijfslogo geeft u uw relaties en/of personeel een uniek, actueel en praktisch kwaliteitsproduct. Voor wij starten met de productie, bedrukking of gravering ontvangt u altijd een digitale drukproef met daarin het product en de positie van de personalisatie.

 

Naast het graveren kunnen de snijplanken ook worden bedrukt met uw logo, tekst of slogan.

 

Luxe snijplank van bamboe

De prachtig afgewerkte snijplanken gemaakt van bamboe zijn te bedrukken en graveren met uw logo of tekst. Bamboe is een echt natuurproduct en daardoor ook biologisch afbreekbaar. Een snijplank van bamboe is een prachtig geschenk voor uw relaties die graag in de keuken staan. Ook kan de snijplank gebruikt worden om heerlijke hapjes op te serveren. Er zijn verschillende varianten van de bamboe snijplanken. Zo zijn ze verkrijgbaar met een duimgat, zodat het makkelijk te serveren is of met een rondlopende groef, waardoor uw relaties geen last meer hebben van vlees- en/ of vruchtensappen die van de plank aflopen.

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen over Snijplanken bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.