Bamboe textiel

De toepassingen van bamboe zijn eindeloos. Neem nu de combinatie van bamboe met katoen waardoor er een sterke én duurzame textielsoort ontstaat. Onder andere t-shirts en tote bags worden van dit materiaal gemaakt, wat overigens heerlijk zacht aanvoelt. Als we nu uw reclame-uiting op textiel van bamboe bedrukken is een opvallend resultaat gegarandeerd!

Filteren
Nieuw

Bamboe draagtas met lang hengsel

duurzaam | 105 gr./m2

Vanaf 17 augustus

Vanaf

0,79

Nieuw

Bamboe tote bag

milieuvriendelijk | met lange hengsels

Vanaf 13 augustus

Vanaf

1,02

Nieuw

Bamboe katoen rugzak

Met trekkoordsluiting | 37 x 41 cm

Vanaf 17 augustus

Vanaf

1,13

Bamboe winkeltas met bodem

Duurzaam | te bedrukken

Vanaf 17 augustus

Vanaf

1,27

Dames T-shirt | bamboe

  • Vanaf 10 stuks
  • Beschikbaar in 7 kleuren

Vanaf 27 augustus

Vanaf

7,03

T-shirt heren | bamboe

  • Vanaf 10 stuks
  • Beschikbaar in 8 kleuren

Vanaf 27 augustus

Vanaf

7,77

 

T-shirts en tote bags van bamboe

Greengiving verkoopt t-shirts en tote bags gemaakt van het textiel dat katoen en bamboe combineert. De t-shirts zijn verkrijgbaar in een dames- en herenversie en zijn gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen. Bamboe is hier duurzamer dan katoen, omdat er minder water nodig is bij de productie. Daarom zijn deze t-shirts duurzamer dan 'gewone' katoenen shirts. Voor de tote bags of draagtassen geldt hetzelfde. U kunt hierbij kiezen uit een draagtas met lange hengsels of een praktische rugtas met koorden die dichtgetrokken kunnen worden. De kwaliteit van de tassen is 105 gram per m2, wat resulteert in een stevige tas die vele malen kan worden hergebruikt. De ontvanger heeft zelf dus ook invloed op de duurzaamheid van de tas wanneer het gaat om hergebruik!

 

Duurzaam textiel bedrukken

Reclame maken is met een mooie tote bag of rugzak niet zo moeilijk. U kunt de tassen bedrukken met uw tekst of logo in één tot vier verschillende kleuren. Door de helderwitte achtergrond valt uw opdruk goed op! Wat betreft de t-shirts kunt u kiezen uit maar liefst acht verschillende kleuren, waardoor u precies die kleur kunt kiezen die past bij uw bedrijf. Met het bedrukken van een product van bamboetextiel, ontstaat er een relatiegeschenk die uitermate geschikt is om weg te geven aan relaties, klanten of personeel. De originaliteit en duurzaamheid van een t-shirt of tote bag met opdruk zal er voor zorgen dat de ontvanger blij verrast is en het vaak zal (her)gebruiken. Bovendien laat u een stukje bewustwording zien waarmee u de ontvangers kunt inspireren tot een duurzamere levensstijl.

 

Textiel van bamboe bestellen

Textiel van bamboe is heel bijzonder en het is dan ook begrijpelijk als u enthousiast bent geworden over een van de producten. Bestellen gaat gelukkig heel eenvoudig via de website of via een offerteaanvraag.

 

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden rondom de producten van bamboetextiel? Neem gerust contact op met de productspecialist, Adrian de Bruijn. U kunt hem bellen (0342-745771) of mailen (adrian@greengiving.nl).