Liniaal bedrukken

De band met uw relaties is niet te meten. De waarde van zo’n goede band ook niet. Om dat te symboliseren is het juist een goed idee om een liniaal weg te geven. Het praktisch nut van uw bedrijf wordt weer eens duidelijk wanneer u een houten of vrolijk gekleurde liniaal weggeeft. Wij helpen u graag verder!

Filteren

Houten liniaalpen

blauwschrijvend | v.a. 250 stuks

Vanaf 6 november

Vanaf

0,31

Flexibele liniaal | 30 cm

gerecycled materiaal | FC bedrukking

Vanaf 16 november

Vanaf

0,59

Liniaal van bamboe

15 cm

Vanaf 6 november

Vanaf

0,44

Houten liniaal | 30 cm

met metaalstrip

Vanaf 10 november

Vanaf

0,52

Houten Liniaal 30 cm

30 cm | Nieuw product

Vanaf 16 november

Vanaf

0,88

Duurzame liniaal bedrukken

Bij Greengiving hebben we allerlei linialen die de band met uw relaties versterken. Even snel iets opmeten of een lijntje trekken doet iedereen, waardoor een liniaal altijd van pas komt, zowel bij studerende als werkende relaties! We hebben een uitgebreid assortiment: een liniaal met schaalverdeling of een liniaal van 15 of 30 centimeter lang is geen probleem. Ook qua uiterlijk is er volop keuze. Gaat u voor een duurzame houten liniaal of een duurzame liniaal van gerecycled PET plastic? De laatste zijn verkrijgbaar in allemaal vrolijke kleuren, zoals groen, lichtgroen, geel, rood, roze, paars, blauw, zwart en wit. Daarnaast is er ook nog een flexibele liniaal die buigbaar is: ideaal wanneer uw relaties ‘m meenemen want zo gaat de liniaal niet kapot! Voor wie écht iets speciaals wil, hebben we de liniaalpen, wat er dus uitziet als een houten, vierkanten pen met daarop een schaalverdeling. Dit is een originele weggever waar u goed mee voor de dag komt op beurzen en congressen.

 

Flexibele, gekleurde linialen met logo

Alle linialen zijn te bedrukken met uw eigen logo of tekst, wat ze een uitstekend relatiegeschenk maakt. Iedere keer wanneer uw relaties de liniaal gebruiken denken ze zo aan uw bedrijf! De bedrukking vindt plaats met één tot drie PMS-kleuren, waarbij de houten liniaalpen zelfs nog gegraveerd kan worden. Dat geeft ze een extra luxe uitstraling!

 

Eco liniaal op schaal bestellen

Al onze linialen op schaal zijn ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk. Naast de aarde waarderen uw relaties dit zeker! Een duurzame reputatie zal uw naam namelijk goeddoen, waardoor de keuze voor Greengiving geen moeilijke meer is. Bestellen is heel eenvoudig en door onze goede en snelle service heeft u de gewenste linialen zo in huis!

 

Heeft u nog vragen over de kantoorartikelen bedrukt met uw logo? Bel dan Adrian de Bruijn (0342 - 745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.