Pennensets bedrukken

Ook al gebeurt er tegenwoordig veel digitaal, een goede balpen kan niet gemist worden op een bureau. Het is alleen niet zo leuk om een losse pen cadeau geven, waardoor we deze prachtige duurzame pennensets in ons assortiment hebben. Doordat de luxe uitziende cassette kan worden bedrukt of gegraveerd, ontstaat er zo een prachtig relatiegeschenk!

Filteren

Houten pennenset luxe

zwartschrijvend | top product

Vanaf 6 november

Vanaf

6,32

Balpennenset Eco

beukenhout | metalen accenten

Vanaf 10 november

Vanaf

3,77

Bamboe pennenset

blauwschrijvend

Vanaf 6 november

Vanaf

1,62

Pennenset | Bamboe

scherpe prijs | topproduct

Vanaf 12 november

Vanaf

0,93

Pennenset KOS

luxe houten box | blauwschrijvend

Vanaf 10 november

Vanaf

1,93

Bamboe balpen in box

v.a. 25 stuks | luxe design

Vanaf 10 november

Vanaf

4,93

Bamboe balpen | in cassette

luxe uitstraling | blauwschrijvend

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

5,43

Rozenhouten balpen

bedrukken | graveren

Vanaf 6 november

Vanaf

6,12

Schrijfset van kurk

blauwschrijvende balpen en rollerbal pen

Vanaf 6 november

Vanaf

6,28

Pennenset van kurk

Verpakt in kurken giftbox

Vanaf 6 november

Vanaf

6,29

Bamboe balpen en rollerball pen

rollerballpen | blauwe inkt

Vanaf 6 november

Vanaf

7,39

Schrijfset rozenhouten balpen

In houten cassette

Vanaf 6 november

Vanaf

9,76

Luxe pennenset

v.a. 10 stuks | 3 producten

Tijdelijk niet leverbaar

Vanaf

18,68

 

Pennensets graveren

Voor een luxe relatiegeschenk dat altijd past heeft Greengiving talloze pennensets in haar assortiment. Deze sets zijn allemaal gemaakt van duurzaam hout, zoals bamboe, beukenhout of rozenhout. Zo lijdt het milieu niet onder uw relatiegeschenken! In een pennenset zit vaak een balpen samen met een rollerball, vulpen of potlood in een box. U kunt natuurlijk ook voor alleen een balpen kiezen, of zelfs drie pennen voor een extra uitgebreid geschenk. De cassettes kunnen bedrukt of gegraveerd worden, net welke uitstraling u wilt!

 

Pen in cassette bedrukken

Natuurlijk wilt u de pennenset laten personaliseren voor u ze weggeeft. Dat is namelijk erg belangrijk voor een relatiegeschenk, zodat uw relaties en/of klanten weten waar het geschenk vandaan komt. De mogelijkheden zijn eindeloos om van de pennensets geheel uw eigen product te maken. Zowel de pennen als de cassettes waar ze in zitten, zijn bijvoorbeeld te bedrukken met uw logo of tekst. Het ontwerp hiervoor mag u helemaal zelf aanleveren. Het bedrukken is mogelijk met tot wel vier verschillende kleuren. Naast het bedrukken van de sets is het ook mogelijk de pennen of de cassette te graveren. Dit geeft een erg luxe uitstraling en is slijtvast. Graveren past ook bij een duurzame uitstraling van uw pennen in een box.

 

Pennenset met logo bestellen

Bent u ervan overtuigd dat een pennenset in luxe cassette het juiste relatiegeschenk is voor uw bedrijf? U kunt de gewenste pennenset eenvoudig via de website bestellen, maar u kunt ook eerst een offerte aanvragen. Na het uploaden van uw logo of tekst maken wij een gratis digitale drukproef die we u toesturen. Pas nadat deze is goedgekeurd, starten wij met het drukproces. Zo worden teleurstellingen achteraf voorkomen! Heeft u eerst nog vragen over pennensets bedrukt of gegraveerd met uw logo? Neem dan contact op met onze pennenspecialist.