Pennensets bedrukken

Ook al gebeurt er tegenwoordig veel digitaal, een goede pen komt altijd van pas. Het is alleen niet zo leuk om een losse pen cadeau geven, daarom kunt u bij Greengiving ook kiezen voor een pennenset. Hierin zitten of twee pennen of een pen en een vulpotlood. Zowel de pennen als de doosjes kunnen worden bedrukt met uw logo. Genoeg opties om uw bedrijf te promoten! 

Filteren

Houten pennenset luxe

zwartschrijvend | top product

Vanaf 9 juni

Balpennenset Eco

beukenhout | metalen accenten

Vanaf 13 juni

Bamboe pennenset

blauwschrijvend

Vanaf 9 juni

Tarwestro pennenset

Vanaf 20 juni

Pennenset KOS

luxe houten box | blauwschrijvend

Tijdelijk niet leverbaar

Pen van gerecycled RVS

Vanaf 9 juni

Rozenhouten balpen

bedrukken | graveren

Vanaf 13 juni

Gerecycled RVS pennenset

Vanaf 9 juni

Pennenset van kurk

Verpakt in kurken giftbox

Vanaf 9 juni

Schrijfset van kurk

blauwschrijvende balpen en rollerbal pen

Vanaf 13 juni

Bamboe balpen en rollerball pen

rollerballpen | blauwe inkt

Vanaf 13 juni

Schrijfset rozenhouten balpen

In houten cassette

Vanaf 13 juni

Luxe pennenset

v.a. 10 stuks | 3 producten

Vanaf 13 juni

Pennensets bedrukken of graveren

Greengiving heeft diverse (luxe) pennensets in haar assortiment. Deze sets zijn gemaakt van duurzaam hout, zoals beukenhout of rozenhout. Ook zijn er sets gemaakt van bamboe of zelfs kurk. Zo lijdt het milieu niet onder uw relatiegeschenken! In een pennenset zit vaak een balpen samen met een rollerball, vulpen of potlood. De cassettes en doosjes kunnen bedrukt of gegraveerd worden, net welke uitstraling u wilt!

 

Luxe pennensets met bedrukking

Als u de pennensets laat bedrukken of graveren, is uw bedrijf altijd in beeld bij uw klanten of relaties. U kunt kiezen uit verschillende opties qua personalisatie. Zowel de pennen als de cassettes waar ze in zitten, zijn te bedrukken met uw logo of tekst. Het ontwerp hiervoor kunt u zelf aanleveren. De bedrukking is mogelijk in 1-4 verschillende kleuren. Naast het bedrukken van de sets is het ook mogelijk de pennen of de cassette te graveren. Dit geeft een erg luxe uitstraling en is slijtvast. Graveren past ook bij een duurzame uitstraling.

 

Pennensets met logo bestellen

U kunt uw pennensets heel makkelijk online via onze website bestellen. Ontvangt u liever eerst een offerte, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nadat u uw drukwerk heeft geupload of ge-e-maild, sturen wij u een gratis digitale drukproef. Na uw goedkeuring op de drukproef begint het drukproces en leveren we de pennensets volgens de afgesproken levertijd.

 

Heeft u nog vragen of wilt u dat we even meedenken? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of laura@greengiving.nl