BIC pennen bedrukken

De balpennen van BIC zijn een begrip. Maar wist u dat naast de bekende BIC balpennen er een duurzame productlijn is ontwikkeld: BIC Ecolutions? Dezelfde betrouwbare kwaliteit is nu gecombineerd met duurzaamheid. Perfect dus, wat ons betreft. Laat ‘m bedrukken voor een blijvende promotie en een professionele en duurzame uitstraling. De verkoopspecialisten van Greengiving helpen u graag bij het maken van een keuze!

Filteren

BIC Ecolutions Clic Stic Balpen

59% gerecycled | topkwaliteit

Vanaf 12 november

Vanaf

0,45

BIC Ecolutions Media Wide Body

33% gerecycled | verschillende kleuren

Vanaf 12 november

Vanaf

0,60

BIC Ecolutions Classic

kunsthars | v.a. 500 stuks

Vanaf 12 november

Vanaf

0,26

BIC Ecolutions Classic Eraser

54% gerecycled | v.a. 500 stuks

Vanaf 12 november

Vanaf

0,43

Bic Ecolutions Round Stic Digital

69% gerecycled | full colour

Vanaf 12 november

Vanaf

0,44

BIC Ecolutions Media Clic Grip Balpen

37% gerecycled | top product

Vanaf 12 november

Vanaf

0,56

BIC Ecolutions Clic Stic Digital

58% gerecycled | full colour

Vanaf 12 november

Vanaf

0,58

BIC Ecolutions Media Clic Grip Digital

37% gerecycled | full colour

Vanaf 12 november

Vanaf

0,68

BIC Ecolutions Wide Body Digital

33% gerecycled | full colour

Vanaf 12 november

Vanaf

0,80

BIC Ecolutions Round Stic

69% gerecycled | met dop

Vanaf 12 november

Vanaf

0,31

Bic Ecolutions Media Clic balpen

BIC kwaliteit | 39% gerecycled

Vanaf 12 november

Vanaf

0,38

 

BIC pennen

De pennen uit de Ecolutions serie van BIC zijn grotendeels van gerecycled materiaal gemaakt. Dat duurzaamheid niet ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit, bewijst de BIC Ecolutions lijn. Een sterk promotiemiddel dat ook nog eens ecologisch verantwoord is! De BIC Ecolutions pennen zijn leverbaar in veel verschillende soorten en kleuren, zo vallen ze erg op en is het mogelijk om de BIC pennen helemaal aan te passen aan uw huisstijl. Naast de pennen biedt de BIC Ecolutions lijn ook potloden aan. De BIC Ecolutions classic potloden zijn niet gemaakt van hout, maar van kunsthars en zijn dus houtvrij. Verder bestaan de potloden uit 46% gerecycled plastic. 

 

BIC Ecolutions balpennen bedrukt

BIC pennen bedrukt met uw logo staan garant voor positieve reacties en een professionele uitstraling. Standaard worden de balpennen bedrukt met 1 – 4 kleuren opdruk. Daarnaast zijn er verschillende BIC pennen full-colour te bedrukken voor een nog kleurrijker geheel, zoals de BIC Ecolutions Clic Stic Digital. Voordat wij starten met de productie ontvangt u altijd een digitale drukproef. Hierin staat alle informatie over het product, bedrukking en PMS-kleuren. Zo bent u verzekerd van een relatiegeschenk of promotieartikel naar uw wens.

 

Duurzame BIC pennen bestellen

Pennen en potloden zijn altijd al succesvolle promotieartikelen geweest. Alleen al dat plastic is natuurlijk niet zo duurzaam. Daarom heeft BIC de Ecolutions lijn in het leven geroepen. Zo heeft u een duurzaam en prachtig relatiegeschenk. De pen naar uw keuze kunt u eenvoudig bestellen via de website. Het is ook mogelijk om eerst een offerte op te vragen. Na uw bestelling doen wij ons best om uw bestelling binnen 10-15 werkdagen bedrukt bij u af te leveren!

 

Heeft u nog vragen over de BIC Ecolutions balpennen of potloden bedrukt met uw logo, tekst of slogan? Neem dan gerust contact op met Adrian de Bruijn (0342 -  745 771) of mail naar adrian@greengiving.nl.