Fairtrade katoenen tassen

Fairtrade bewijst dat eerlijke handel mogelijk is en zet zich in voor een eerlijke wereld. Greengiving steunt dit natuurlijk graag en verkoopt daarom ook katoenen tassen met het Fairtrade label. Vanaf 100 stuks is het al mogelijk om deze Fairtrade katoenen tassen te bestellen met uw eigen logo, tekst of foto daarop. Komt u er niet uit? Onze verkoopspecialisten staan voor u klaar! 

Filteren
Populair

Katoenen tas | 150 gr / m2 | Ecru

38 x 42 cm | lange hengsels

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,02

Nieuw

Fairtrade draagtas zwart

Global Organic Textile Standard

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,45

Katoenen draagtas | Organisch

organisch katoen | 38 x 42 cm

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,01

Fruittas Fairtrade 115 gr./m2

v.a. 100 stuks | Organic

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,01

Rugzak organisch katoen

100% organisch | 105 gr./m2

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,07

Nettasje katoen Fairtrade 115 gr./m2

v.a. 100 stuks | Organisch

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,09

Fairtrade Shopper Canvas 300 gr./m2

v.a. 100 stuks | Organisch

Vanaf 29 oktober

Vanaf

2,00

Populair

Organisch katoenen tas

lang hengsels | 38 x 42 cm

Vanaf 2 november

Vanaf

2,74

Nieuw

Fairtrade Shopper Canvas Zwart

100% organic

Vanaf 29 oktober

Vanaf

2,93

Biologische katoenen tassen bedrukken 

Op zoek naar gecertificeerde biologische katoenen tassen met een label? Greengiving levert katoenen tassen van biologisch katoen al vanaf 100 stuks inclusief bedrukking. De biologische katoenen tassen zijn voorzien van een Fairtrade en GOTS (Global Organic Textile Standard) label. De tassen kunnen volledig naar wens worden bedrukt met uw eigen logo, tekst of foto in 3 of 4 PMS-kleuren. Hierdoor kunt u de tas helemaal aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. Een ideaal promotieartikel of relatiegeschenk dus, die ook nog eens ecologisch verantwoord is. Daar lopen uw klanten graag mee weg! 

 

Fair trade katoenen tassen bedrukken

Katoenen tassen zijn een duurzaam alternatief voor de veelgebruikte plastic tasjes. Gaat u voor helemaal safe? Kies dan een van onze katoenen tassen met een Fairtrade label. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Producten met het Fairtrade keurmerk zijn geproduceerd met aandacht voor mens én milieu. Vind u - net als wij - mens en milieu ook belangrijk? Bestel dan nu eenvoudig online uw katoenen tassen met Fairtrade label

 

Katoenen tassen met GOTS label

Het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel. Het GOTS-label garandeert dat de productie van biologisch textiel op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Verder gelden er kwaliteitsvereisten voor de producten. Zo garandeert het label bijvoorbeeld dat minimaal 70% (en vaak meer) van de textielvezels uit biologische landbouw voortkomt. Daarnaast wordt er gecontroleerd op het gebruik van schadelijke stoffen tijdens de productie en het verwerken van de textielvezels. ook moeten bedrijven in de textielverwerking hun arbeidsomstandigheden op orde hebben. Goed voor mens én milleu dus! U bestelt katoenen tassen met GOTS label eenvoudig online bij Greengiving. 

 

Soorten Fairtrade katoenen tassen 

Greengiving verkoopt Fairtrade katoenen tassen in allerlei soorten en maten, zodat u altijd de tas kunt vinden die u zoekt. Zo hebben we de katoenen boodschappentas met lange hengsels en korte hengsels en de rugzak van organisch katoen. Er is voor iedere toepassing een verantwoorde tas te vinden. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee!

 

Online bestellen van Fairtrade katoenen tassen 

Een offerte opvragen of direct bestellen op Greengiving is erg eenvoudig. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef, waarop u kunt zien hoe de bedrukte katoenen tassen met logo eruit komen te zien. Pas na akkoord start de drukkerij met het drukproces. Op de door u gekozen datum wordt uw bestelling afgeleverd. 

 

Heeft u nog vragen over Fairtrade katoenen tassen bedrukt met logo? Neem contact op met Adrian de Bruijn via 0342 745 771 of adrian@greengiving.nl.