Groeipapier enveloppen

Op zoek naar een unieke envelop voor bij uw groeipapier of normaal papier? Kies dan voor de Greengiving enveloppen gemaakt van groeipapier. De groeipapier enveloppen zijn gemaakt van 120gr./m2 gerecycled papier met daartussen bloemzaden en kunnen worden bedrukt met uw logo, tekst of slogan. Welk formaat heeft u nodig: A6 of A5? Vraag voor andere formaten onze productspecialist naar de mogelijkheden.

Filteren

Groeipapier envelop EA6 | onbedrukt

114 x 162 mm | 120 gr./m2

Vanaf 29 september

Vanaf

0,57

Groeipapier envelop EA5 | onbedrukt

156 x 222 mm | 120gr./m2

Vanaf 29 september

Vanaf

0,79

Duurzame envelop A6 en A5

Prima, groeipapier is duurzaam, maar hoe werkt het nu eigenlijk? Groeipapier of zaadpapier bestaat uit handgeschept papier met bloemzaden er tussen. Het zaadpapier kan worden bedrukt met uw logo, tekst en eigen ontwerp. Met het zaadpapier geeft u uw relatie niet alleen uw boodschap mee, maar voorziet u hen ook van een vrolijke mix van zomerbloemen! Andere zaden zijn op aanvraag ook mogelijk. De enveloppen zijn gemaakt van 120 gram/m2 groeipapier. Dit papier is ideaal voor groeipapierkaarten, visitekaartjes, tassen, boekenleggers en dus ook enveloppen. Nadat uw klanten of relaties de bedrukking op de envelop hebben gelezen kan het papier in een pot met grond of buiten worden geplant. Wanneer de grond vochtig wordt gehouden kunnen uw relaties na een paar weken genieten van vrolijke zomerbloemen!

 

Hoe werkt groeipapier?

Groeipapier is op zo’n manier gemaakt, dat wanneer het in aarde wordt gepoot, het papier onder de juiste omstandigheden composteert en de zaadjes gaan ontkiemen. Dat willen we natuurlijk bereiken, maar hoe zorg je nu voor het beste resultaat? Daarvoor hebben we een uiterst simpel stappenplan waar je spontaan groene vingers van zou krijgen. Op onze blog leest u hier alles over.

 

Envelop van groeipapier bedrukken

Het zaadpapier kan online alleen onbedrukt worden besteld. Het onbedrukte groeipapier is al verkrijgbaar vanaf 100 stuks. U kunt het papier wel zelf bedrukken, maar let dan op dat dit alleen met een inkjetprinter gebeurt. Dit omdat de zaadjes anders wegschroeien. Standaard worden de groeipapier enveloppen geleverd worden in 2 verschillende formaten EA6 (114 x 162 mm) en EA5 (156 x 220 mm). Een ander formaat nodig? Vraag onze productspecialist naar de mogelijkheden.

 

Zaadpapier enveloppen eco bestellen

De enveloppen van groeipapier zijn heel eenvoudig via de website te bestellen, maar wanneer u liever eerst een offerte opvraagt, mag dat natuurlijk ook. Wanneer we de enveloppen op voorraad hebben, heeft u ze binnen een paar werkdagen al in huis!

 

Heeft u nog vragen over groeipapier enveloppen bedrukt met logo? Neem contact op met Job Pater via 0342 745772 of job@greengiving.nl.