• 21 juni 2021
  • leestijd 3 min.

Oneindig notities maken met Correctbook

We doen natuurlijk het liefst zoveel mogelijk digitaal, maar soms is een notitieboekje gewoon erg handig om even snel wat op te schrijven. Voor deze notitieboekjes wordt alleen geen gewoon papier gebruikt. Nee, de Correctbook is oneindig herbruikbaar dankzij de uitwisbare pagina’s. Lees snel verder over dit fantastische notitieboek!

Correctbook: schrijven, scannen en wissen

Correctbook heeft een mooi systeem bedacht waarbij je oneindig notities kunt maken. De pagina's van de Correctbook zijn gemaakt van uitwisbaar papier, dat werkt zoals een whiteboard. Je kunt daarop je notities schrijven, deze scannen met de speciale app en vervolgens uitwissen met een (vochtig) doekje of de wisser die op de marker zit.

Omdat er oneindig lang met hetzelfde notitieboek kan worden gedaan, bespaart dat in kosten én in papiergebruik. Op het eerste gezicht zijn er dus al genoeg voordelen te bedenken!

 

 

Strijd tegen analfabetisme

Naast het duurzame idee achter het uitwisbare notitieboek, heeft Correctbook heeft ook een maatschappelijke missie. Met de verkoop van elke Correctbook wordt één kind in een ontwikkelingsgebied drie maanden lang van dit uitwisbare schrijfmateriaal voorzien. De scholen in deze gebieden worden vaak slecht bevoorraad en hebben gebrek aan pen en papier. Correctbook zoekt juist deze scholen op om de kinderen van levenslang schrijfmateriaal te voorzien. Zo kunnen ze leren schrijven en wordt analfabetisme tegengegaan. Het ambitieuze doel van Correctbook is dat in 2023 1 miljoen kinderen een jaar lang van schrijfmateriaal zijn voorzien.

 

Meer lezen? Bekijk onze Correctbook merkpagina.

 

Correctbook als relatiegeschenk - eigen ontwerp

Een Correctbook is prachtig om als relatiegeschenk weg te geven aan je medewerkers, relaties of klanten. De notitieboekjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten van A4 tot A7 (pocketversie). Op de voorkant kan je bedrijfsnaam of -logo full colour worden bedrukt. Het is zelfs ook mogelijk om een geheel eigen ontwerp aan te leveren. Je maakt mensen niet alleen blij met een prachtig én praktisch geschenk, maar draagt via Correctbook ook een steentje bij aan de strijd tegen anafalbetisme! Nieuw is de Correctbook Gamebook, een uitwisbaar spelletjesboek dat ontzettend handig en leuk is voor onderweg of op reis.

 

             

 

Inspiratie opdoen voor andere herbruikbare notitieboekjes? Bekijk onze categorie met uitwisbare notitieboekjes van Bambook, Correctbook en MOYU. Wil je meer weten over de verschillen tussen deze merken, lees dan onze blog 'Uitwisbare notitieboekjes van Correctbook, Bambook en MOYU: dit zijn de verschillen'.