Zaklamp LED bedrukken

It’s your time to shine! Met onze LED zaklampen zorgt u voor licht wanneer uw relaties in het donker zitten. Natuurlijk wel op een duurzame manier, want onze zaklampen werken op zonne-energie of dynamo. Door uw favoriete LED zaklamp te bedrukken met uw reclame, zet u de fijne samenwerking met uw relaties in de schijnwerpers!

Filteren

Zaklamp LED dynamo

snelle levering | kleine oplage

Vanaf 3 april

Vanaf

1,17

Sleutelhanger met LED

Zilveren sleutelhanger op zonne-energie

Vanaf 7 april

Vanaf

2,67

Zaklamp Dunasol

LED zaklamp | dynamo & zonne-energie

Vanaf 7 april

Vanaf

3,47

 

Solar LED zaklampen bedrukken

De meeste LED zaklampen bij Greengiving werken op zonne-energie. Deze energie kan gewoon worden opgeslagen, zodat ze in het donker nog steeds werken. Hebben ze onverhoopt toch niet genoeg licht gehad? Geen zorgen, ze geven altijd nog licht door middel van een dynamo. De zaklamp gebruikt dus te allen tijde groene energie! Door de ABS behuizing met zilverkleurige afwerking hebben de handige lampen ook nog eens een mooi uiterlijk. U kunt kiezen of u een grotere zaklamp weggeeft of een kleintje in de vorm van een sleutelhanger. Wat uw budget ook is, er is altijd een passende duurzame LED zaklamp!

 

Duurzame zaklamp met logo

Wilt u laten zien dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt binnen uw bedrijf? Laat de zaklamp dan bedrukken met uw logo of reclameboodschap in tot wel vier PMS-kleuren. De knijpkat is bovendien verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleurtjes, die goed passen bij uw huisstijl. Omdat de zaklampen een lange levensduur hebben komt uw bedrijfsnaam voortdurend in beeld. Een geweldige manier van klantenbinding dus! De zaklampen zijn gemaakt van ABS, waardoor ze geen schadelijke stoffen bevatten. Greengiving weet wel wat een duurzaam en praktisch relatiegeschenk is!

 

Bedrukte zaklamp bestellen

De meeste LED zaklampen heeft u dankzij de snelle levertijd van 5-7 werkdagen zo in huis. U kunt ze eenvoudig via de website bestellen en vervolgens uw gewenste opdruk uploaden. Wij maken hier vervolgens een gratis digitale drukproef van en pas na akkoord wordt er gestart met het drukproces.

 

Heeft u nog vragen over Zaklampen LED bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 220591 of Laura@greengiving.nl.