Kurken tassen bedrukken

Kurk is een sterk en duurzaam product waardoor het uitermate geschikt is voor het maken van draagtassen. Door de tas van kurk te bedrukken met uw logo, tekst of slogan heeft u een zeer origineel relatiegeschenk of promotiemiddel. Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met ons op.

Filteren
Nieuw

Boodschappentas katoen met kurk

met lange hengsels

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,85

Nieuw

Rugzakje katoen met kurk

te bedrukken met uw logo

Vanaf 29 oktober

Vanaf

1,97

Kurk tassen bedrukken

38 x 42 cm | lange hengsel

Vanaf 9 november

Vanaf

3,14

Katoenen rugtas | Kurk

175 gr./m2 | origineel

Vanaf 2 november

Vanaf

3,56

 

Uitstraling van een kurken tas

Aan de buitenzijde van de tas kunt u goed zien dat de draagtas gemaakt is van kurk. Dit komt door de structuur van het materiaal. Daarnaast zorgt het kurk er ook nog eens voor dat deze tassen makkelijk schoon te maken zijn, waterafstotend zijn en echt zacht aanvoelen. Met bedrukte kurken tassen heeft u zeker een unieke tas waar uw klanten en relaties blij mee zullen zijn! Let er alleen wel op dat door de iets grovere, natuurlijke structuur, de bedrukking niet te gedetailleerd kan zijn. 

 

Tas van kurk met logo

Greengiving heeft diverse tassen van kurk in het assortiment. Zo kunt u kiezen voor een mooie draagtas met lange hengsels, of voor een leuke rugtas waarbij het kurk gecombineerd wordt met stevig katoen. Op deze manier ontstaat er een eyecatcher die even duurzaam als opvallend is. Laat 'm vervolgens bedrukken met uw tekst of logo om bedrijfsimago een positieve boost te geven. 

 

Vragen over kurken tassen

Heeft u een vraag of wilt u deskundig advies? Neem dan gerust contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl. Bestellen kan eenvoudig online via de website, maar u kunt er ook voor kiezen om eerst een offerte op te vragen. Wanneer u vervolgens uw gewenste opdruk uploadt, maken we een gratis digitale drukproef voor u voordat we starten met het drukproces. Een tevreden klant is ons alles waard!