Houten horloges bedrukken

Heeft u vaak een horloge om? Uw relaties misschien ook wel. U heeft er misschien nooit aan gedacht, maar een horloge is uitermate geschikt als relatiegeschenk! Deze luxe horloges van hout kunnen worden gegraveerd met uw logo of tekst. Bovendien zijn de Woodwatch horloges duurzaam, omdat voor elk verkocht horloge een boom wordt geplant. Voor welk eco-vriendelijk horloge gaat u?

Filteren

Houten herenhorloge | Wootch Sandal

V.a. 10 stuks | Uniek

Vanaf 9 november

Vanaf

59,11

Nieuw

Houten horloge

In licht of donker hout

Vanaf 29 oktober

Vanaf

21,07

Houten dameshorloge | Lotus Maple

Dameshorloge | Licht hout

Vanaf 9 november

Vanaf

53,16

Houten dameshorloge | Lotus

Paarsrood | Uniek horloge

Vanaf 9 november

Vanaf

53,16

Houten dameshorloge | Lotus Sandal

Diepe houtkleur | Waterdicht

Vanaf 9 november

Vanaf

53,16

Houten herenhorloge | Wootch Maple

Lichte houtkleur | Voor heren

Vanaf 9 november

Vanaf

59,19

Houten herenhorloge | Oaklee

Donkerhout | Duurzaam materiaal

Vanaf 9 november

Vanaf

82,14

Waarom horloges van hout?

Er zijn talloze redenen om voor een WoodWatch te kiezen. Allereerst heeft het productieproces minder impact op het milieu. De energie die nodig is voor het maken van horloges van hout, is namelijk veel minder dan vergelijkbare materialen zoals staal of metaal. Wat ook heel tof is, is dat er voor elk verkocht horloge een boom wordt geplant in een zogeheten Forest Garden. Hiermee wordt niet alleen het houtverbruik en de koolstofvoetafdruk gecompenseerd, maar worden ook lokale gemeenschappen in Afrika ondersteund. Gezinnen worden zo voorzien van duurzame voedselbronnen, veevoer, producten om te verkopen, hout om te stoken en een toename van 400% van hun jaarinkomen in vier jaar. Als kers op de taart is de pakketbezorging van WoodWatch ook nog eens CO2-neutraal. Wat een impact een ‘simpele’ aankoop kan hebben!

 

Woodwatch® horloge als relatiegeschenk

Naast alle goede en duurzame dingen die samenhangen met de aanschaf van een WoodWatch, ontvangt u ook gewoon een prachtig en kwalitatief uitstekend horloge. Wanneer u dit horloge in een prachtige houten box weggeeft aan uw speciale relaties, wordt uw band hiermee zeker bevorderd. Als relatie kun je niet anders dan loyaal zijn aan zo’n geweldig bedrijf die een duurzame leefomgeving bevorderd door middel van z’n relatiegeschenken! Het praktisch nut van een horloge zou je dan ook bijna vergeten door de oogverblindende schoonheid van de WoodWatch.

 

Duurzaam horloge graveren

Wanneer u zo’n prachtig geschenk weggeeft, is het natuurlijk wel fijn dat het duidelijk is wie de afzender is. Daarom kunt u de horloges laten graveren met uw persoonlijke tekst of logo. Dit kan op de houten box én op de achterkant van de wijzerplaat van de WoodWatch. Met zo’n gepersonaliseerd geschenk wil iedereen wel rondlopen!

 

Heeft u nog vragen over Houten horloges bedrukt met logo? Neem contact op met Laura Ruitenberg via 0342 745 776 of Laura@greengiving.nl.