Bio Bidon Shiva 750CC

Gratis
Gratis

incl. BTW
  • Gratis digitale drukproef
  • Altijd een passende oplossing
  • Vrijblijvende offerte binnen 8 uur
  • Duurzaam en groen
Artikelnummer: 9375090
Drukafmeting: 235.5 x 100 mm
Levertijd: 10-15 dagen | incl. logo
Materiaal: Gerecycled PET
Gewicht: 81 gr.
Afmeting: ø 7.4 x 24.5 cm
Minimaal aantal: 500 stuks
Inhoud: 750 ml

Op zoek naar een bidon om op een duurzame manier uw water te drinken? Dan zit u goed met deze prachtige Tacx bidon. Door de extra ruime inhoud van 750cc voorziet de fles ook in de behoefte van de dorstige man of vrouw. Het bijzondere aan deze fles is dat die is gemaakt van 20% gerecycled plastic. Door een toevoeging van het product bio-batch is de bidon bovendien volledig biologisch afbreekbaar zonder schadelijke stoffen achter te laten in de natuur. Het afbraakproces komt pas op gang in een microbiologische omgeving, zoals in een composthoop of op een vuilstort. Tijdens het proces valt de bidon uiteen in biogas en biomassa. Het afbraakproces duurt 1-5 jaar en is volledig natuurvriendelijk!

 

De Tacx 750cc bidon kan worden bedrukt met uw logo, slogan of tekst in wel vier verschillende kleuren. De bidon zelf is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en transparant. Vanaf 500 stuks kunt u een bidon laten produceren in uw eigen PMS kleur. Effectieve promotiemiddelen, bedrukt én onbedrukt, zijn onze specialiteit: succes gegarandeerd!

Dit product is als volgt geprijsd (o.b.v. de momenteel geselecteerde bedrukking):

 

Vanaf 500 stuks
Vanaf 1000 stuks
Vanaf 2000 stuks
Vanaf 3000 stuks
Vanaf 5000 stuks

Er is geen voorraadinformatie beschikbaar voor het product Bio Bidon Shiva 750CC.

Aanleveren logo & drukbestanden

Bij Greengiving kunt u uw duurzame relatiegeschenken laten bedrukken met een logo, tekst of slogan. Om er zeker van te zijn dat het product en bedrukking goed zijn ontvangt u altijd een gratis en vrijblijvende digitale drukproef. Zo kunt u zien hoe het product met bedrukking er uit gaat zien.

 

Drukbestanden kunt u uploaden in de volgende formaten:

  • Vector .AI bestand (Adobe Illustrator)

  • Vector .EPS bestand

  • Vector .PDF bestanden

Voor een- en meerkleurige bedrukking maken wij gebruik maken van een PMS kleurcode. Bij full colour opdruk maken we gebruik van CMYK.

 

Niet zeker of uw bestand aan de voorwaarden voldoet? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!